Přejít na obsah

Michal937

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Auto
    Octavia III

Návštěvy profilu

526 zobrazení profilu

Michal937's Achievements

10

Popularita

  1. Třmeny byly dole. Barva od Foliatec. 😉
  2. Vypadá to parádně! Černá loga a nápisy chci už delší dobu, ale nějak se nemůžu dokopat.. Tu chrom lištu v předním nárazníku máš přelepenou fólií nebo lak?
  3. Jarní očista 🙂 - dekontaminace - odstranění asfaltových teček - odmaštění karoserie - čištění kol - čištění pneumatik - ošetření pneumatik - doplnění keramické ochrany - aplikace tekutých stěračů - čištění mezidveřních prostor - ošetření mezidveřních prostor - odstranění hrubých nečistot - tepování textilií mokro - suchou cestou - čištění kožených doplňků - ošetření kožených doplňků - čištění plastů - ošetření plastů - čištění skel - desinfekce ozonem
  4. Já myslel kola, ale s koncovkama souhlas 👍😁
  5. Nakonec vyhrály tyhle.. 😎
  6. Ahoj, po dlouhém hledání jsem vyměnil O2 za trojku. Je to 1,4tsi vyrobená 2018, najeto 29tis, velká navi, keyless, čtení značek, lane assist, park assist, tempomat, vyhř. čelní sklo, sunset, led světla, sport paket atd... V plánu jsou jen drobné kosmetické úpravy: -sundat ty chrom podložky pod SPZ!! 😄 -černé kryty zrcátek -černá maska -černé alu (tyhle nechám na zimu) -nalakovat bzd. třmeny -sportovní pedály Nikdy bych neřekl, že koupím červenou, ale velvet se mi fakt zalíbila 🙂 Fotky dodám jak bude čas.
  7. Michal937

    Voda ve voze

    U spolujezdce vyčištěno, byla ucpaná 👍 U řidiče je hadička dole rozpojená ➡️VYŘEŠENO. Snažil jsem se k ní dostat zevnitř, ale jde to jen z venku, a přístup je teda hrozný.
  8. Michal937

    Voda ve voze

    Ahoj, dneska sednu do auta a u spolujezdce voda 😕 Mokro i v rohu kolem šibru. Pod nohy to teklo kolem toho plastu viz. foto. Může to být ucpaná hadička když je mokro u šibru i dole?
  9. Michal937

    zatékání OII

    Ok, díky. Mrknu na to. A včera jsem si všiml že v kufru stejný problém, taky voda v těsnění :/ (liftback) Teď před zimou... paráda :-)
  10. Michal937

    zatékání OII

    Tomas6: Ahoj, problém co popisuješ mám nejspíš já. Vodu mám na těsnení...Jak vyřešit?
  11. Ahoj, mám dvě, klidně pošlu. Nakonec jsem vyměnil chladič.
×
×
  • Vytvořit...