Přejít na obsah

Erop

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Erop

  1. Ahoj, mám problém u benzínove Octy ze jsem měl spatnou jednotku dochlazovani a po výměně mi zůstává zaple zapalovani i po vyndání klicku.
  2. Nene stejné to není. 74Kw má čidlo pod ozubeným kolem vačky a 75kw ho má ve víku nebo v hlavě (Teď nevím přesně) každopádně je na druhé straně motoru takže právě někde kolem té škrtící klapky
  3. Pozoroval jsi jestli se ti ztrácí olej?
  4. Rozvody mám týden staré, nejsou drahé a práce je to asi na hodinu.Počítám po nárůstu výkonu se spálením staré spojky a beru v potaz i hydroštely a ventily. Pístní kroužky jsem měnil asi před půl rokem z důvodu ztráty oleje s čímž míval při nějakých těch kilometrech tenhle motor problém.
  5. Tak o prachy mi tolik nejde. Spíš o chtíč s tím něco udělat. Nemyslím jako že si koupím bouranej rádoby tuningovej nárazník a nedám ho tam na lepidlo. Chci aby to bylo pěkné. A hlavně ja sám jsem mechanik takže si vše udělám sám a podle mého.
  6. Zdar, má smysl hledat ostřejší vačku pro tenhle motor nebo je to bezvýznamné. Zajímá mě jestli to už někdo zkoušel. Mám tenhle motor a přijde mi to jako zajímavý experiment.
  7. Čau kluci, jsem tu nový a v podstatě to je první co jsem četl a vlastně se tomu ani moc nedivím.Jak tu psal raym0n tak "Kdo šetří má za tři a kdo krade má ještě víc". Jeho sice neznám ale mám bývalého kamaráda, který za mnou přišel s nápadem otevřít si autodílnu. Napadlo mě proč ne.Dělal jsem s nám dříve a celkem sme si rozumněli.Protože vše bylo na mojí hlavu tak on si začal vydělávat. A přesně jako zmiňovaný Chipmann. Okrádal za práci, kterou neudělal a za díly které neměnil. Nakonec okrádal mě kdy já se vydavál na cesty pro díly, auta atd...Tak si dělal svoje kšefty o kterých já jsem nevěděl. Okrádal všechny kamarády,blízké a i rodinu. A jak už tu někdo psal co se to v dnešní době děje tak znám spousty takových případů a většinou se toto stane mým známým, kteří pak jedou za mnou a já se to snažím z lítosti napravit aby je to nestalo moc peněz když už do toho tak zahučeli. A dělá to spousta mechaniků z celé republiky. Naštěstí mám své kolegy mechaniky v práci se kterými si pomáháme a radíme a většinu věcí si dělám sám. Tohle je totiž hnus
×
×
  • Vytvořit...