Přejít na obsah

Krejci.89

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

325 zobrazení profilu

Krejci.89's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím mam o2 pred fl a mam na ní masku z faceliftove okty. Chci davat rs naraznik misto origa a chci se zeptat zda nebude nejak maska překážet narazniku preci jen rsovej je mohutnejsi tak zda tam nebude problém . Dik za odpoved. 
  2. Ja se nevztekam preci. A bohuzel jsem si hned neuvedomil ze jsem to poslal do spatne sekce psal jsem to pres mobil z prace je tu celkem spatny sifnal wifi tak mi to skocilo o radek výš kde je sekce o1.a pak jsem Jen odpovedel ze jsem se neptal jestli to bude vypadat tak nebo tak nic vic. Tak chlapi sorry.
  3. Neptal jsem na to jak to bude vypadat ale jestli nebude ta maska narazniku nejak prekazet.
  4. Zdravím mam o2 pred fl a mam na ní masku z faceliftove okty. Chci davat rs naraznik misto origa a chci se zeptat zda nebude nejak maska překážet narazniku preci jen rsovej je mohutnejsi tak zda tam nebude problém . Dik za odpoved.
  5. Takze plasty pod svetly by teoreticky msli zustat jak jsou bez uprav nekde jsem cetl ze se tam neco musi vyrezavat. Ale to nejspis delal kvuli oatrikum. Tak jsem koukal ze mas rs za origo tak ze se optam jak to tedy je.
  6. Zdar prvotní věc luxus auto fakt pecka. Mam na tebe dotaz. Pri montazi rs nárazníku bylo potreba nejakych uprav? Mam taky rs naraznik ale bez ostřiků tak nevim zda bude potřeba neco dělat s plasty pod světly nebo se to musí upravovat pouze kdyz mas ostřiky světel. Dik za odpověď.
  7. Zdravím chci se zeptat jestli je zapotřebí při výměně origa nárazníku za rs bez ostřiků řezat držáky pod světlama? Vím že se musí zkratit akorát výztuha. Dík za odpovědi
  8. Koupím predni naraznik rs na octavii 2 před fl. Díky za nabídky
  9. Tak jsem pořídil nové obutí na léto. 17tky wsp giasone s dunlop pneu 225/45.
  10. Zdravím, rozhodl jsem se že se přidám a ukážu také pár fotek. Motorizace 1.6 MPI. Na autě dělané nové tlumiče. Výměna agregátu ABS. Nově dána maska z O2 po faceliftu RS již bez znaku a také rs nárazník. Foto dodám. Komplet čištění motoru + novy chladič.
×
×
  • Vytvořit...