Přejít na obsah

djuSo

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

465 zobrazení profilu

djuSo's Achievements

0

Popularita

  1. Dobrý den, přihodila se mi taková věc. Utíral jsem kapesníkem tu kovovou plošku pod víkem oleje, na kterou to víko dosedá a při tom utíraní se mi ten kapesník trošičku rozstřepil a hodně malý kousek z toho kapesníku mi spadnul dovnitř. Je možné, že se může něco stát nebo to nemám řešit? Motor už jsem pak i nastartoval a všechno bylo v pořádku. Ten kousek byl fakt hodně malý, jenom ta rozstřepinka nebo jak by jsem to pojmenoval. Děkuji.
  2. Dobrý deň, moje auto má aktuálne 180 tisíc km a zdá sa mi, že sa mi mierne zvýšila spotreba. Je možné, že už odchádza Lambda sonda? Počul som, že má životnosť 160 tisíc km. Ďakujem pekne.
  3. Dobrý den, prosim vás, nevíte náhodou kolik má být utahovací moment na olejovém výpustném šroubu a na olejovém filtru? Zdá se mi, že to je 30 a 25Nm, ale nevím to jistě. Na citovku to u mě moc nefunguje. Jde o 1.8TSI, CDAA. Díky.
  4. Moze to byt KAT od oleja? Nezerie ti to olej? Opravte ma ak sa mylim..
  5. Zdravím, vypisuje mi chybu odvetrávania nádrže. "P0441". Vraj je potrebné vymeniť ventil odvetrávania nádrže, neviete mi prosím zistiť číslo dielu? Ďakujem. 1.8TFSI CDAA.
  6. Zdravím, je tento motor (CDAA) vybavený nejakým EGR ventilom, ako je to napríklad u TDI motorov, ktoré sa zvyknú časom usádzať a je potrebné ich čistiť od sadzí? Viete mi prosím poradiť, aké súčiastky alebo čo je ešte potrebné a dobré čistiť od sadzí alebo karbónových usadenín počas života tohto motora? Ďakujem.
  7. Zdravím, je normálne pri 1.8TFSI CDAA, že turbo začne tlačit pri 2500 otáčkach a pri 3000 otáčkach akoby dostalo ešte jeden taký "kopanec" výkonu? Nepamätám sa, či mi to robilo vždy. Ešte sa mi stáva, že pri zaradení 4. rých. stupňa, keď je motor zohriaty a pustím plyn, následne sa ho dotknem že idem pridať, tak autom tak šklbne akoby tam bola dlhšia odozva na plynový pedál, možno 0.5 sekundy po zošliapnutí sa nič nedeje, potom ten kopanec a auto už normálne zrýchľuje. Všimli ste si niekto niečo podobné? Ďakujem.
  8. Mám rovnaký problém na Gen2 / CDAA. Neviete niekto náhodou, kde by sa dal zohnať taký repair kit ak existuje? Alebo je potreba vymeniť komplet celú saciu vačku? Ďakujem 🙂
  9. Dobry den, chcel by som sa opytat, uskodi nejak motoru CDAA tankovananie 100 oktanoveho benzinu? Ako ste uz mozno poculi, tak na Slovensku sa po 1.1. zavadza benzin E10 a ja nemam zaujem nim nicit moju palivovu sustavu a vstreky. Preto chcem tankovat len 100 oktan pokial to bude mozne. Dakujem za odpoved. 🙂
  10. Ahoj, chcel by som sa spytat, vedel by mi niekto prosim poradit, ze co vsetko je potrebne kupit pre vymenu sacej vacky, kvoli vadnemu prestavovacu, okrem tej samotnej sacej vacky? Napr. nejake loziska alebo ostatne diely potrebne pre vymenu vacky za novu... Dakujem. Este otazka, ktoru znacku by ste preferovali viac, EngineTeam alebo KolbenSchmidt? ET: https://www.autodielyonline24.sk/et-engineteam-11432091.html KS: https://www.autodielyonline24.sk/kolbenschmidt-9820386.html
  11. Riesi sa ten problem potom vo finale teda tou vymenou prestavovaca kompletne aj s vackou alebo tam moze byt aj ine a menej nakladne riesenie?
  12. Ja som sa len chcel ubezpecit, ci to nemoze poskodit to turbo alebo pod. 😄😄 kazdopadne dakujem. Viete mi este prosim povedat, kvoli comu byva suvis nizkeho tlaku oleja a prestavovaca vacky? Nieco sa tam ucpe alebo?
  13. Takze vsade inde v motore by mal olej prudit normalne, len pri tom prestavovaci byva problem maleho tlaku?
  14. Dobre, skusim to. Keby nahodou bol tlak oleja nizky, tak to moze mat nejaky vplyv na turbo? Slabe mazanie atd.? Lebo na aute bezne jazdim aj ked je tam tento zvuk a nechcem teda aby sa nejak poskodilo turbo alebo nieco podobne.... Dakujem.
×
×
  • Vytvořit...