Přejít na obsah

miroslav.bk

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

miroslav.bk's Achievements

0

Popularita

  1. No, a kdyz uz tam neni sroubek ani nic, do ceho by sel zasroubovat? Ta strana kde je, je leva - ta v poradku. Na prave, kde uplne chybi zamek, neni nic. Zadny sroubek, nic do ceho zasroubovat. Zaslepka se volne pohybuje "v te dire po zamku", z boku nejde nicim chytit.
  2. Zdravim, Poradte, prosim. Nejaky ... mi vytrhl zamek a navic je zniceny i ten "plastovy vnitrek", ktery drzi sroub apod. a ma asi drzet zamek. Proste na leve strane je neco, kde je sroub a to drzi zamek, na prave - znicene - neni nic, jen dira. Dal jsem tam zaslepku, vypadalo to ze to drzi, ale za jizdy upadla. Koupil jsem tedy novou, chci koupit i tu krytku, striknou ji do laku a udelat to tak, at to nejak definitivne vypada. Jenze otazka je - jak mam udelat aby tam ta zaslepka drzela - co vse je potreba koupit (https://www.skoda-dily.cz/katalog/octavia-2/nahradni-dily/karoserie/dvere-a-jejich-casti/predni-dvere/zamek-dveri-klika-klic-361.html?strana=2&sort=&listtype=)? Zvladnu to udelat doma, nebo to musi do servisu? Na pojistovnu to davat nechci, protoze spoluucast mam 5k a oprava (zaslepenim) bude vyrazne levnejsi. Diky moc za radu.
  3. Zdravím ve spolek, Poradíte, prosím, kde v Praze nechat udělat výměnu rozvodů (komplet - tedy vč. vodní pumpy apod.) u Škoda Octavia 2 FL (2012), VIN: TMBBT61Z5C2192847? Kolik si cca připravit? Představoval bych si minimálně "střed". Když bude něco lepšího, tím lépe. Od známého jsem dostal nacenění na: "Sada rozvodů a vodní pumpa = 5000, šrouby držáku motoru = 500, práce = 2800; komplet = 8300", jaký na tohle máte názor? Každopádně díky za relevantní odpovědi.
×
×
  • Vytvořit...