Přejít na obsah

michaell

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    50
  • Registrace

  • Poslední návštěva

michaell's Achievements

0

Popularita

  1. Mám vyzkoušeno časté brždění motorem při jízdě na dálnici, v tomto režimu člověk sice jede jak idiot cca 110-120 km/h, ale spotřeba je pak výborná - cca 7l/100km
  2. Racionální úvaha nad funkčností handsfree a nákup nového telefonu mne donutila k ráznému kroku. Výměna zařízení :-) Řešením je Amundsen+, navíc jsem se vrátil ke stříbrnému rámečku - RS look:-)
  3. Ad origo handsfree: mám v úmyslu si pořídit nový mobil a nejsem si jist jak by to fungovalo, tak jsem zvolil to, co vím že funguje, a co leželo doma :-) Navíc jsem origo jednotku nikde nepotkal...
  4. Na 99% stejnej. Ještě udělám měření síly signálu.
  5. Po delší době přídávám pár fotek. Jednak díky pánům z firmy PowerChip mám upravenou řídící jednotku a pak také proběhla výměna znaků za nové, zapojení vnitřní antény, montáž handsfree, zapojení parkovacích senzorů a taky trocha údržby: nové brzdy, třetí brzdové světlo a výbojky.
  6. Jj.je na baterce. Zapojit to jinak by to asi šlo - když by neběžel motor - ale je to zbytečná komplikace... Antenu mám sice namontovanou, ale ještě není zapojený napájení, takže příjem FM je hroznej :-)
  7. Takže ploutev - záslepka je na místě: Plašič na kuny a jiné škodlivé tvory je také namontovaná: A podznačky pryč - na ostro:
  8. Tak jsem nakřečkoval pár doplňků: Parkovací senzory předek + zadek Handsfree Nokia CK-7W Ploutev + vnitřní anténa na sklo Drobnosti - Měnič napětí 12V-220V, facelift vypínač výstražných světel, nový znaky, plašič na kuny, relátko na silový "S" kontakt Když to dobře půjde, tak většina bude tento týden na autě :-)
  9. A světla do dveří se opravdu jenom zapojí do dveřní jednotky...
  10. Golf V je dárcem stropního světla ;-) A difůzní osvětlení není přítomno ve výbavě Active...
×
×
  • Vytvořit...