Přejít na obsah

Müller Martin

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    62
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Müller Martin's Achievements

9

Popularita

  1. Jo presne tak… 😁holt uz je to starsi dama.
  2. Tak unik chladici kapaliny snad vyresen…- vodni pumpa! Udelaji se k tomu rozvody a snad uz bude klid. aktualne najeto 335tis km, 25tis/rok a vetsi oprava jinak spokojenost.
  3. 🚨Winter time❄️ Tak jsme prezuli a este se opravila hadice co vede chladici kapalinu do chladice. Vymeneno za originalni dil a jede se dal… Ted nas ceka cesta do Polska🇵🇱 tak snad vse bude bez problemu.
  4. @HONZAV1 aha tak to diky za upresneni to me nenapadlo😁
  5. Pokud ma v pojisteni zaskrtnuto ze ma smluvni servis tak to tam holt musi dat jinak mu to pojistovna nezaplati. resil jsem to taky a kvuli radoby sleve 500 jsem to tam takhle mel nastaveny, pouceni pro priste.
  6. Jo to se trefi ale spis rozdil mezi novym lakovanym dilem a puvodnim bude samozrejme znat no… rozlestit se to da vzdycky 😁
  7. @bobo99 diky a sem spokojen jak to udelal. Kazdopadne ta tvoje nehoda je opravitelna jak pisou kluci. Kazdopadne rozdil tam samozrejme bude. Sjednotil bych to tak ze bych zbytek nechal aspon prelestit jednokrokem a uvidis jak to vyjde 😉
  8. 🚨 Tak mensi update… -vymeneny predni/zadni stabilizacni tycky -olej vcetne filtru -interval na 10tis km Musim zaklepat vse drzi a slape bez problemu. Micheliny drzi a jsem nadsenej a konecne spokojenej jakz takz jak to vypada. Este opravdu par malych uprav a completed.
  9. 🚨 Tak mensi upgrade v letnich pneu… -prezuto na Michelin Pilot sport 4 😎 -barumky prodany✅💰
  10. 🚨Tak se zase neco udelalo… -opravena elektrika kde porad nekde byl zkrat (spatna instalace canbus odporu od predchoziho majitele) -original sviceni spz -led spz sufit canbus (cekam na dodani) -nove predni horni podbehy -novy vyparnik klimatizace -doplnena klimatizace kdyby nekdo shanel mam tu na prodej letni pneu cca 4tis km najeto, barum bravuris 5 hm xl 225/40/18.
  11. @Vysy promazalo se to v cem to jezdi (takhle sem to pochopil) 😁 a zacala vrzat pri dozavirani strana ridice. 😁
  12. Pekny to jsem zvedavej jak to bude slapat…
  13. Proc tvoris 3 novy temata a hlavne ses v uplne jine sekci. Trosku premyslet by neuskodilo.
  14. Vyreseno☝️ Za posledni dobu ikdyz sem to pridelal tak se uvolnoval spodni kryt motoru a pak sem to tahal po zemi a to nemluvim o tom bordelu co to delalo😁 -kryt ofiko origo 2.800 po sleve -kryt z vrakace novy origo 1000 -spodni podbehy origo v cem to drzi 720 Hotovo✅
×
×
  • Vytvořit...