Přejít na obsah

Beyk

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Beyk

  1. Zdarec, tak vám představuji svůj přírustek. země původu: Nizozemsko rok výr.: 2009 (v ČR první registrace 1. 2. 2010) motor: 2.0TDi 103kw- chip 125kW barva: původní stříbrná, při dovozu oranžová metalíza výbava: Elegance- paket RS, DSG 6 st. (mokrý) Columbus RNS 510 výhřev sedaček vpředu i vzadu střešní okno pádla řazení pod volantem RS paket kožený paket multifunkční volant
  2. Máš namysli ty co jsou u pojístkovky v motoru, je ano tak tam jsem je neměnil.
  3. Zdarec, mám tu menší problémek asi v elektrice, na VAGu mi ukazuje chybu u ABS,ASR - electrical fault in circuit a to samé u klasonu. První co jsem udělal, jsem šel po pojístkách a všechny jsem pro jistotu vyměnil a problém pořád přetrvává. Hledám nějakou radu od vás, kteří jste se s tímhle setkali a budu za vaše rady velice rád. Předem díky.
  4. Zdarec, řeším problém na své Octavia II 2005 lift., problém s centrálem a zadním kufrem. Vyměnil jsem zámek s protikusem i čidlo na otevírání kufru, ale kufr stejně nelze otevřít a při jízdě svítí kontrolka otevřených dveří. Na VCDS nic nepíše, bohužel co vím tak je tam centrál dodělávaný od bývalého majitele. Který ještě tak před měsícem fungoval, od té doby blbne i centrál a jdou otevřít pouze klíčkem řidičovi dveře, po otočení klíčku před nastartováním se odemče celé auto, ale kufr i tak nejde otevřít. Pokud by byl někdo schopný z Brna kdo tohle už řešil a stavil se za mnou a poradil, byl bych velice rád. Předem díky za rady.
  5. Od začátku května řeším jeden problém, žere mi jak tank, už jsem raději na dobu určitou přesedl do Fabky v 1.4, ale tam zase není STK, takže se přesedlává na francouzského oře Renault Megane 1.6 16V 81 kW, na Octě, se vyměnili vlnovce, zavařili se mírné díry na prvním díly výfuku, ale furt nepřestala řvát, takže se objednali svody protože jsou prasklé. Zázrakem je, že svody jsou stejné jak na Octavia 1, takže říkám nebudu hledat vše podle svého modelu a podle dílenské příručky to odvodíme. Nyní čekám na svody, a modlím se, abych už nerval nic do spodku.
  6. Motor, furt super jen trošku na pár místech začíná vylézat jaro. Oproti Fábii co ještě mám tak super.
  7. Pár foteček, průběžně budu aktualizovat:
  8. Tak také přidám tu moji starou krasavici. Motor: 1.6 75kw (BSE) Rok výroby: 2005 Výbava: Ambiente Nájezd při koupi: 363.000 km Plány do budoucna: - přední světla s čočkou - RS nárazník - výplně Honeycomb - led osvětlení interiéru a SPZ - vrchní schránka na brýle - 2DIN rádio (popřípadě Kryšofa 😁) - podsvit dveří logem škoda - zatmavení zadních oken na 80% - loketní opěrka - předělání manuální klimatizace na CLIMATRONIC - Zadní sedačky s prostření opěrkou a boxíkem - 17" kola
×
×
  • Vytvořit...