Přejít na obsah

kinkian

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

kinkian's Achievements

0

Popularita

  1. kinkian

    Navigace Amunsen

    NIkdo nic? Zkontroluj si jaké máš mapy, poslední by měly být STD2_1520_EU_A1_202122
  2. kinkian

    Žiarovka

    Když nic, zkusil bych odpojit, vyměnit a zásuvku stříknout kontoxem, tím nic nezkazíš, aspoň budeš mít jistotu že v koncové části chyba není. Může být někde sedřená izolace a háže to chybu ale tímhle bych začal.
  3. Kabely jsou, jsou zapojené v žárovkách ale nejde do nich vůbec šťáva. Zkusím jedině teda projít celý svazek kam to vede v motorovém prostoru Edit: Na pravé straně rozpojený konektor, chyba ostraněna, šrámy na ruce zalepeny a vše funguje. Díky za pomoc. Ať vám to jezdí.
  4. Jukni na eshop gumárny Zubří, dělají přesne na míru a nejsou nijak drahé.
  5. E0A = Žádné akční provedení 1D0 = Bez závěsného zařízení 7UF = Navigační přístroj-Standard I8E = Rádio Standard (Gen2) 1KD = Kotoučové brzdy zadní 6FF = Vnější zpětné zrcátko a další díly v barvě vozu 1AT = Elektronický program stability ESP 7MM = Exhalační předpis EU6 Plus 1N3 = Řízení s posilovačem se závislostí posilovacího účinku na rychlosti Servotronic G01 = Tlumení přední HH7 = Pneumatiky 205/55 R16 91V 4UP = Airbag řidiče a spolujezdce s kolenním airbagem a vypínáním airbagu spolujezdce L04 = Okruh pérování 04 B14 = Země typových zkoušek-ITÁLIE (SAN MARINO, VATIKÁN) 3QM = 3-bodový samonavíjecí bezpečnostní pás vpředu 4X3 = Boční airbag vpředu a hlavový airbag J0V = Baterie 380A (69Ah) QI6 = Interval prohlídek vozidla 30000 km nebo 2 roky (variabilní) 8GG = Alternátor 110A Takže asi ne, jsem pako, taky mě to mohlo napadnout samotného. Když je to teda takhle, je potřeba je dozapojovat nebo pouze softwarově zapnout?
  6. Kontrolka sviti prave. Vis co, koupil jsem to pred dvema mesici a zjistil to nedavno. Vybava bude zaklad, pouze okna a zrcatka v elektrice, hf a hlasove ovladani.
  7. Zdravím pánové, nefungují mi přední mlhovky, žárovky se tváří že jsou OK, ale do patice nejde vůbec šťáva. Zbytek světel jede jak má a podle manuálu nemají mlhovky vlastní pojistky. Na palubovce se ikona rozsvítí, tak předpokládám že v otočném vypínači chyba nebude. Má někdo prosím nějaký nápad?
  8. Zdravím, prodám Škoda Octavia II, 1.9TDI s DSG (77Kw) Vyrobena 2007, najeto 415 xxx km. STK do 11/2021, jsem druhý majitel. Pravidelně měněný olej a vždy dostala to, co potřebovala – o své auta pečuji. Není to žádná mladice a nějaké ty vrásky už má, ale na druhou stranu byla po jízdní stránce zvládne ještě spoustu kilometrů. Klimatizace samozřejmě funkční, přední okna v elektrice, dešťový a světelný senzor, originál rádio s navigací, bohužel dlouho bez updatu map. Na autě je tažné zařízené. Lité kola v dobrém stavu, pneu cca na jednu sezonu. Interiér není nejlepší, ale není nijak potrhaný či zničený. Auto odpovídá stáří. Má nějaké šrámy z války, sem tam rez. Žádná hrůza na 14 let starou Octavii a odpovídá tomu i cena. Důležité je, že vás dostane tam, kam potřebujete a zpět. Cena je k jednání 65 000,- , možná sleva při rychlém odběru.
  9. kinkian

    Kola 195/65/R15

    Mám 1.6 Tdi DSG a mám v techničáku normálně 1985/65 R15
×
×
  • Vytvořit...