Přejít na obsah

Dakk7

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dakk7's Achievements

0

Popularita

  1. Osobně se přikláním také k originálním žhavičkám. 🙂 A asi rovnou vezmu i ty na ohřev vody když už tak je udělám komplet ať je to při jednom a dobře se to pamatuje páč je nemám jak ověřit na funkčnosti. Každopádně díky za reakci.
  2. Zdravím všechny mám dvě otázky ..🙂 Mám v plánu kupovat a měnit žhavící svíčky a přemýšlím jestli jít do NGK D-Power 4 vs. Bosch Duraterm vs. Original Škoda. Já osobně bych volil originál ale nechám si klidně poradit zda to má cenu dávat 500,- / kus nebo dát třeba NGK kde chtějí 200,- / kus. A druhá otázka je ohledně Žhavící svíčka topení. Je to moje první nafta a na tohle jsem upřímně narazil poprvé, že to je. Zajímá mě jak často se to mění a jak poznám, že jsou špatné. Auto se bude v zimě jen hůře zahřívat toť vše ? Auto se zahřívá při mrazech v pořádku.. Když bylo -8/-9 stupňů tak auto jsem měl během 10-15 minut +/-15km zahřáté na 90 stupňů normální jízdou. Díky všem za odpovědi.
  3. Dakk7

    Špatné řazení

    Děkuji za odpověď 🙂 O autech zatím tolik nevím ale snažím se dělat si sám podle rad/manuálu/videí .. každopádně díky a já se zkusím ještě po něčem podívat. 🙂
  4. Zdravím ve spolek mám na Vás otázku jde mi strašně blbě řadit. Když řadím tak mi přijde, že je to všechno gumové. Jakákoliv rychlost, když zařadím tak je tam strašná vůle a i řadička je strašně pohyblivá. Celý ten komponent v motor. prostoru tak je strašně vykvedlaný. Je možnost výměny nějakého dílu any šlo řazení zase “ normálně “ ? Omlouvám se za blbý popis ale sám nevim jak bych to popsal 🙄 možná to takhle má jít normalně ale doteď mi řazení šlo jinak - trošku více ztuha ..
×
×
  • Vytvořit...