Přejít na obsah

Rejd

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Rejd's Achievements

0

Popularita

  1. Rejd

    (Biely, sivy) dym

    Ten samý problém. Dým bylí uplně jasný, ztrácí se olej, voda ne. Kontrola turba - je možné že přes turbo. Vyndal sem turbo měl jsem zatuhlé lopatky(jezdil jsem jak děda) Po vyčištění turba a montáži zpět jsem si všiml že jak jdou výfuky z motora do turba tak jedna komora byla docela zanesená na stěnách = možná prasklé těsnění na válci. Nemám náhradní turbo abych vyloučil závadu těsnění oleje turba. Je možné aby se přes válec dostávalo tolik oleje?? P.S. po určité době se dým vytratí a auto jede téměř bez kouře.
  2. Rejd

    Únik oleje

    Dnes jsem dělal to samé. Egr mokry od oleje i kolem něj. Rozdělal jsem egr a zezadu zadr*ané od sazí nastříkal jsem to sprejem na trouby a nechám přes noc. Potom jsem rozdělal přívod vzduchu k turbu ,taky tam bylo trochu oleje, "turbína" se ani nehne pevně drží.Horší je to s naklápěním... ani nahoru ani dole a to sem sakra tlačil,posune se tak max o 0,5cm tak přemýšlím jestli by nepomohlo to vytáhnout na 3000 otáček a jet tak aspoň 15min jestli by se to nevyčistilo. Důvodem kontroly byl hustý bílý kouř za autem + úbytek oleje.
  3. Rejd

    stěrače

    Gaston 1 - tak dojezd je v pohodě. Vytáhl jsem relé očistil vyfoukal a spínací plíšky jsem střík kontaktolem vratil zpět a naráz to funguje.no radši se kouknu už dopředu po novém relé.. všem děkuju
  4. Rejd

    stěrače

    Labus - ano cvaka to když to vypnu ,ale to to relátko cvaká..jak kdyby to vyplo při klidové poloze a pak zas jako by to hned zaplo a pořád dokola gaston1 - ano polohu při dojezdu to pořád mění..nikdo to nevypne a nezapne přesně v té nejnižší poloze vždy to tak trochu trčí...
  5. Rejd

    stěrače

    mohl bych vyzkoušet vyměnit páčku za nějakou novou neoriginalní... myslíte že ty neoriginály vydrží ?
  6. Rejd

    stěrače

    Zdravím. Mám problém ze stěračama.Při vyplé poloze stále jede a to na vysokou rychlost.Nevím prostě jsem jel a náhle to nešlo vypnout.Pokud ale trefím polohu dole a vypnu klíček tak po zapnutí sou stěrače v klidu.Páčka bude asi OK protože zadní stěrač funguje jak má.Někde sem se dočetl že pod volantem je nějaké relé na spínání,je možné že je problém tady?p.s. - páčku jsem skoušel stříkat kontaktolem,bezvýsledku.. Děkuji za každou radu :(
  7. Rejd

    chiptuning

    A kolik mas ted najete? Mels nejake problemy kvuli tom?
  8. Zdar lidi myslite ze je dobre chipovat kdyz mam naletane neco pres 250 000km ? Jestli to spis neuskodi motoru..mate zkusenosti s tim?
  9. Rejd

    Posilovač řízení

    pozor ,ale silent bloky sem na předních ramenách měnil cca 2 měsíce zpátky.. sou nové !
  10. Tak k mému problému,jak už je v nadpise posilovač mi při točeni ať už na místě nebo když jedu při jakémkoli točení na jakoukoli stranu tak se ozývají zvuky podobné "lupání,praskání,křupání" nebo jako by něco přeskakovalo ale tak tlumeně... je to cítit i ve volantu sou to docela citelné pecky...zezačátku to dělalo jen sem tam.. a teď už stále.. posilovač ale funguje pořád a krom toho lupáni šlape perfektně....jenže kdo ví na jak dlouho,že? Prosím jestli má někdo zkušenost pokuste se mě poradit ať to nemosím hned valit do servisu jestli to je jen nějaká "moucha". Děkuji
  11. mě teda řekni jak to ten crcůlek vody co tam stříkne ,očistí od much třeba nebo nejakého bahna ... to sů zákony..:lool:
  12. by mě zajímalo k čemu ty ostřiky tam vůbec sou..proč musí být u xenonu?.. ale co to pomože když to sem tam trochu ostříkne..nejde mě to do hlavy..
  13. Rejd

    Dekor palubovky

    měním to i pro to že ten co tam mám je rozvrtaný od nějaké navigace a handsfree a celkově dodraný,leda koupit někde v mototechně sadu v originálu(černém) a celé to přestříkat na leskle chromovou barvu.. myslel sem že bude sada v chromu bylo by s tím míň práce..
  14. Zdarec.Chci se zeptat kde bych mohl sehnat nový kryt jak je kolem rádia a topení - nevím jak to přesně napsat tak tady je odkaz - http://www.obautodily.cz/s_oct_01_dekor_pr...alu_look-504078 - . ALe tohle je v hliníku , potřeboval bych něco v imitaci chromu aby to ladilo např. s tímhle - http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_ner...veri_4ks-504044 - . Máte s tím někdo zkušenosti?Nebo víte kde bych to mohl sehnat v chromovém provedení?
×
×
  • Vytvořit...