Přejít na obsah

Kullyho Rychlá Střela

Doporučené příspěvky

meli bysme jdene naplanovanej je to ale trocha vic cca 6700 km odjezd 24 Srpna

Jo uz jsem se na ten vylet dival a docela se mi i libi. Je to SKORO jako GUMBALL 3000 a nebo u nas znamejsi DIAMANTOVY ZAVOD.

Jenze ten vylet je bez vyhry a ucast je trochu jina nez na vyse jmenovanych zavodech :lol:

No proste nemit na letosek naplanovanou dovelenou, tak bych mozna i jel

Odkaz ke komentáři

Hodim to i sem, kdyby se to nahodou v chatu ztratilo ...

Na SH na mou otazku myslim existuje i tema, jen nevim ve ktere sekci.

Kluci kde sehnat nejakou gumovou podlozku pod SPZ kdyz nechci davat klasickou plastovou podlozku,

ale dat SPZ bez ni. Jenze zase nechci aby byla SPZ primo plech na plech (na kufru).

Odkaz ke komentáři
Hodim to i sem, kdyby se to nahodou v chatu ztratilo ...

Na SH na mou otazku myslim existuje i tema, jen nevim ve ktere sekci.

Kluci kde sehnat nejakou gumovou podlozku pod SPZ kdyz nechci davat klasickou plastovou podlozku,

ale dat SPZ bez ni. Jenze zase nechci aby byla SPZ primo plech na plech (na kufru).

Pokud budeš RZ lepit pomocí pásky, tak lepší bez té pěnové podložky, páska je dostatečné tlumení a na pěnovce by nedržela.

Jinak originálně na autě ta pěnová podložka je nalepená, takže pokud chceš jen vyhodit plastový rámeček, nemusíš nic shánět.

Odkaz ke komentáři
CO ? Mit SPZ bez podlozky je nedovolena uprava ? Myslim, ze jsi akorat povinen umistit SPZ na misto urcene vyrobcem tak, aby nedoslo k jeji ztrate

Skodovka ma vsechny svoje auta bez podlozek na sroubkach ...

Přesně tak, já měl z Boule RZ taky našroubovanou, jediný problém byl, že se klukům nechtělo měřit a hledat origo díry na nárazníku, tak si udělali nové :ble:

Odkaz ke komentáři

To je fajn, ze to bezi jak ma. Ale kam s tim ?

Existuje i jina sada od jineho vyrobce a ten ma senzory kulate jako opravdove parkovaci senzory. To uz pak nemaji sanci poznat, ale co jsem cetl, tak nic moc ...

xxx má problém. Do čidel nejnovější generace xxx opět nateklo díky nekvalitnímu tmelení čidel. Čidla a ŘJ a kabeláž patrně také nebudou ve shodě s evropskými předpisy EMI... Naši žádost o nahlédnutí do dokumentace dovozce odmítl s tím, ať se obrátíme na jeho právníka!

A jeste pry kabelaz nema poradne stineni a dochazi k falesnym poplachum atd ...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...