romariooo Odesláno Červenec 17, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 Jo,jo...tam jsem taky byl a moc dobře si na to pamatuju.Bylo to fajn. Kully: už střiháš metr??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 Jestli budou jeste kurzy MOGUL SAFETY CUP, tak bych se prihlasil (ikdyz to mam temer pres celou CR). Jj, striham a porad je dost dlouhy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 19, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 Mam nekde voucher na ten plnej kurz, chtel jsem jit ale asi budu muset jit na ten odpocet na body. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 a ty zjednodusene kurzy uz nebudou ? EDIT: Nebudou ... Uz jsem to nasel na jejich strankach: Akce bude probíhat od února do června 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 19, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 Mam nekde voucher na ten plnej kurz, chtel jsem jit ale asi budu muset jit na ten odpocet na body. Plati to v Sosnové? Já myslim že bodyjdou odečíst pouze v Mostě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 19, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 Sosnova ty kurzy bude mit cca od Srpna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 Nevite nekdo kde sehnat folii v barve auta ? Presny odstin ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 reklamni agentury nebo firmy zabyvajici se zmenou barvy auta foliema jako jsou treba ty zlute taxiky na PHA letisti napriklad www.trieste.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 Nevite nekdo kde sehnat folii v barve auta ? Presny odstin ? Co budeš polepovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 Porad mi lezi v hlave ty svetla ... Sice to na te zlute nevypada az tak hrozne, ale porad to neni ono. Chci to alespon zkusit jak to bude vypadat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 26, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 mracitka z folii? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 Dalo by se to tak rict. Melo by to pak vypadat takto: Auto pak vypada vic drsnacky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 26, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 No hej toto co si daval aj jeden tu z fora na FL... vyzera to super podla mna, ja by som nevahal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 A nevis kdo to ma ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 26, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...t=0&start=0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 No to je presne ono. Takhle to taky chci. Bud to prelepim folii a nebo nastrikam. Ale z blizka se mi nelibi ten prechod - ze je poznat, ze je svetlo prelepene. Ja jsem uvazoval, ze bych nechal prelepit to svetlo a k tomu cely blatnik aby to bylo vkuse bez mezery. Jenze nevim jakou bude mit folie barevnou stalost a aby pak kdyz bych ji odlepil nebyl blatnik moc leskly a zbytek auta vybledly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Tak jsem se dival na firmu trieste a maji pobocku i v Ostrave. Jenom mam obavy z toho jestli budou mit zlutou folii ve stejnem odstinu jako budu mit auto. Pisou, ze klasické barvy mají v 21 barevných odstínech. A ja myslel, ze pujde vyrobit uplne cokoli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Tak jsem se dival na firmu trieste a maji pobocku i v Ostrave. Jenom mam obavy z toho jestli budou mit zlutou folii ve stejnem odstinu jako budu mit auto.Pisou, ze klasické barvy mají v 21 barevných odstínech. A ja myslel, ze pujde vyrobit uplne cokoli no pobočka ? spiš jedna garaž kam jezdi po domluve.Chtel sem si unich nechat polepit sloupky na černo cena 1500-1800kč mame stajni odstin žlute na autech? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Jo meli by jsme mit stejny odstin (je to Žlutá Sprint). O zadne zmene nevim (jen ze pribyla nova barva Šedá Anthracite metalíza). Ty vis kde sehnat folii ve stejnem odstinu jako je auto ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 to netušim,taky ji shanim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 A co ty chces lepit ? Uvazoval jsem, ze pokud neni folie ve stejnem odstinu, tak si nechat potisknout bilou folii na zluto (tu folii na kterou se tiskne reklama). Jen nevim jestli by trefili odstin hned napoprve. A pry ty potisknute folie nejsou tak kvalitni ... Ale neco to snad vydrzet musi. Jednou jsem videl O2 (octavii 2) od O2 (Telefonica O2) jak mela tu reklamu na kapote a blatnikach uplne vybledlou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Dalo by se to tak rict. Melo by to pak vypadat takto: Auto pak vypada vic drsnacky ach to nerob, nic v zlom, ale toto vyzera este viac ako aziatka - ale poriadne ospala...a neviem ako vysvetlis policajtom prekryte parkovacky :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 ach to nerob, nic v zlom, ale toto vyzera este viac ako aziatka - ale poriadne ospala...a neviem ako vysvetlis policajtom prekryte parkovacky :-/ to už sa podobá na SII, mne sa to páči, ale ešte by to chcelo nejakú tú spodnú linku a bolo by to brutálne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Cjoctavian: Mi se to prave libi mnohem vic (alespon na pocitaci), takze to urcite alespon vyzkousim a podivam se jak to vypada ve skutecnosti. Vypada to pak skoro, jak rikal wrccko, jako SII. Jenom nevim jestli to bude policajtum vadit nebo ne ... Kdyby se dalo poresit misto parkovacek sviceni LEDkama, tak by to snad slo, ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 keď budeš mať denné svietenie ledkami a v noci máš xenony, tak myslím, že to problém nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Taky si myslim, ze by to tolik nemelo vadit. Ve dne sviti LED a vecer xenony. Vlastne ani nejezdim jenom s parkovackama, tak to snad takovy problem nebude Jeste k te ospale asijatce... Spis to vypada jako drsna asiatka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Parkovačky jsou od toho, aby se jimi svítilo, když parkuješ na nějakém blbém místě a chceš, aby auto bylo vidět (od toho to jsou parkovačky a ne denní svícení). Takže pokud je budeš mít přelepené, určitě to policajtům vadit může, ledkama na denní svícení to nemůžeš nahradit - ledaže by ti svítili, i když zapneš parkovačky, a měly na to homologaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Jj, vim, ze se pouzivaji na osvetleni zaparkovaneho auta. Jen mi jde o to jestli to bude vadit policajtum nebo ne. Teoreticky by ani svitit nemusely pri zapnutych hlavnich svetlech. U nas by se to mozna dalo nejak domluvit (pri prohlidce), popr. bych musel zaplatit pokutu, ale nevim jak v zahranici. Abych pak nebyl bez auta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Na pokutu to je, na odstavení asi těžko, protože když by byl průšvih, tak to strhneš a je to. Ale do Rakouska, Německa nebo Švýcarska bych s tím nejel za to to nestojí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Tak ale zase kdyz nedavaji pokuty za mracitka, tak by nemuseli ani za tohle. A navic kdyz sviti hlavni svetla, tak ani neni videt jestli ty parkovacky sviti nebo ne. Na jednom aute nam praskly obe parkovacky a na technicke nic nerekl, jenom mi je vytahl a jestli mam nahradni (nemel jsem) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.