jajiN Odesláno Prosinec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2011 No o kolik to nevim :D Ale zadek by sel dolu jeste o 2cm. A to si Deko stezoval ze jsem porad niz nez on :D Na jare to dam asi uplne na nejniz no :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 25, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2011 No ja jsem to ted slozil o 50 a kamos mi rekl, ze by si nevsiml, kdybych mu nerekl. Takze v lete snad jeste kousek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 25, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2011 (upraveno) Jenze ty mas ty HPcka. :) Se podivej na me. Ja mam pruziny 50/50, predek stocenej o 40 a taky to neni poznat. Proto musi prijit na radu radikalni reseni. :D Upraveno Prosinec 25, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 25, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2011 No jo ti mladi stale snizuji :D Ja uz zustanu tak ja to je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 25, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2011 Jo vid, ono at ty Skodovky upravujes jak chces, stejne je to porad hnusny auto. Taky si na to prisel uz? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 25, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2011 Jenze ty mas ty HPcka. :) Se podivej na me. Ja mam pruziny 50/50, predek stocenej o 40 a taky to neni poznat. Proto musi prijit na radu radikalni reseni. :D Cece mne tam zbyva necelych 15 mm prijde mi, ze kdyby se to ytocilo na max nahoru, tak ze by to bylo vis nez serie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 25, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2011 Ty HP na nejaky snizovani moc vhodny nejsou, no. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 25, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2011 Jo vid, ono at ty Skodovky upravujes jak chces, stejne je to porad hnusny auto. Taky si na to prisel uz? :D Stale je to octavia. A nej je origo vzhled 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2011 Tak pri vymene prisel k urazu vlnovec u katu. Protoze vyfuk byl svareny, tak jsem to musel rezat flexou ve spatnych podminkych :/ Chtel bych se teda zeptat nekho kdo se vyzna. Staci pouze vymenit vlnovec? Je to tezke, popripade co a jak? Diky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 26, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2011 Vlnovec se vari 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2011 Deko Ty me stves, tvuj zvuk se mi moc libil :( :D Takze objednavam downpipe z HPP :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 26, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2011 Mi taky, ale poslouchat to 100 km denne 7 dni v tydnu neni moc dobry. Kat si tam nech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2011 No ja s tim jezdim jen dvakrat do tydne :( :D A pristi rok snad bude na denni jezdeni ta bila, co se Ti tak libila :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2011 Takze asi se dame do prace ikdyz jsem nechtel, hlavne po minulem projektu :( Okta by mela konecne dostat zadni couvaci senzory v barve, nove predni celo (misto toho zrezleho), origo stredovou mrizku narazniku, nejspis si zajdu i pro nove spz at nemam tyhle pomackane a dam je tam bez podlozek (chuj s reklamou, zacnu vozit krabici ponzek v kufru na uplatky :D ) a jestli se sezene tak origo 2din radio s navigaci. A jeste se doladi veskere detaily :) At je to jako origo RS. Protoze kupec za 120tis se ne a ne najit :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2011 Tak vyfuk hotov. S downpipe spokojenost, jen sviti "kure" kvuli druhe lambde, coz se ocekavalo, takze nejspise se bude muset odclonit tou kravinou, nebo ma nekdo nejake jine zkusenosti? Zvuk to ma pekny, ale na delsi cesty to nebude. Zbytek vyfuku namontovat byl taky zazrak :D Jelikoz sousedovy se nechtelo do garaze a hodit to k nemu na zvedak (je mu pres 50 a rikal ze si chce uzit svatky :D )tak jsem to delal pred barakem, auto na spalkach a plazil jsem se pod tim :/ :D Jeste vetsi sranda byla, kdyz jsem zjistil ze puvodni vyfuk je komplet svareny, tak jsem jeste pod autem lital s flexou :D Ale konec dobry vsechno dobre. Jen dneska jsem "prehlidl" patnik a supl do nej, tak na jare pujde predni naraznik znova do laku a dam i kliky do laku, at to nevypada jako SOCIALNI verze s cernyma klikama :D Velke podekovani patri hlavne Dekovi, ze si udelal cas ve svatky a dali jsme sraz :) Jinak u nas je uz TOOOOLIK SNEHU!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 Chlapci, prosim o odpoved, nebo i jakoukoliv domenku. Jde na RS dat turbo z TT z motoru 1,8T 165kw? Udajne je vetsi, tak jestli by slo dat na oktu a v pripade dodelani softu se dostat na 165+kw? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 31, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2011 Pokuď se nepletu tak TT má aj jinačí minimálně vstřiky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Prosinec 31, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2011 horně se tomu věnovali kluci z Kaipan fora, jelikož škodovácký motor je do něj homologovaný, a rozdíly jsou ve vstříkách, povlaku na pístech a dalších podstatných drobnostech umožňujícím bez většího rizika vyšší výkon....na druhou stranu Jakub-škodík se svojí octou dokázal, že nic není nemožné..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2011 Dekuju, tohle jsem potreboval a chtel vedet :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 A nemate nekdo doma parkovaci senzory? Staci mi jen senzory, zbytek asistentu mam :D nebo nevite kde se daji sehnat? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 zkusím se ti zeptat ;) proč nenecháš nalakovat ty co v nárazníku máš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Ja v narazniku zadne nemam :/ Predchozi majitel je tam mel, cerne, lakoval to sam a tim se staly nefunkcni (pry se musi davat moc jemna vrstva) tak to seskrabal a myslel ze pujdou no a ony zase nejdou a jeste mi tam chybi ty plastiky :( Takze proto shanim. Byl by jsi hodny, klidne nejake starsi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 aha :) ok, zeptám se kdyžtak písnu SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Prozatim diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 chces senzory+ drzaky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Pokud o nejakych vis, za slusnou cenu :) (A kdyby byli ve stribrne tak ani nedutam a beru) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 Tak se zajelo do reklamky :D A objednalo se jedno praaniii :D Tak uvidime jak to vse vyjde :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 jestli se zadari, tak na srazu v unoru bude novy kabatek trosku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Reklama na ponožky přes pul auta? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.