Přejít na obsah

FROGGY by jajiN

Doporučené příspěvky

Jenze ty mas ty HPcka. :) Se podivej na me. Ja mam pruziny 50/50, predek stocenej o 40 a taky to neni poznat. Proto musi prijit na radu radikalni reseni. :D

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Takze asi se dame do prace ikdyz jsem nechtel, hlavne po minulem projektu :( Okta by mela konecne dostat zadni couvaci senzory v barve, nove predni celo (misto toho zrezleho), origo stredovou mrizku narazniku, nejspis si zajdu i pro nove spz at nemam tyhle pomackane a dam je tam bez podlozek (chuj s reklamou, zacnu vozit krabici ponzek v kufru na uplatky :D ) a jestli se sezene tak origo 2din radio s navigaci. A jeste se doladi veskere detaily :) At je to jako origo RS. Protoze kupec za 120tis se ne a ne najit :( :D

Odkaz ke komentáři

Tak vyfuk hotov. S downpipe spokojenost, jen sviti "kure" kvuli druhe lambde, coz se ocekavalo, takze nejspise se bude muset odclonit tou kravinou, nebo ma nekdo nejake jine zkusenosti? Zvuk to ma pekny, ale na delsi cesty to nebude. Zbytek vyfuku namontovat byl taky zazrak :D Jelikoz sousedovy se nechtelo do garaze a hodit to k nemu na zvedak (je mu pres 50 a rikal ze si chce uzit svatky :D )tak jsem to delal pred barakem, auto na spalkach a plazil jsem se pod tim :/ :D Jeste vetsi sranda byla, kdyz jsem zjistil ze puvodni vyfuk je komplet svareny, tak jsem jeste pod autem lital s flexou :D Ale konec dobry vsechno dobre.

Jen dneska jsem "prehlidl" patnik a supl do nej, tak na jare pujde predni naraznik znova do laku a dam i kliky do laku, at to nevypada jako SOCIALNI verze s cernyma klikama :D

Velke podekovani patri hlavne Dekovi, ze si udelal cas ve svatky a dali jsme sraz :)

Jinak u nas je uz TOOOOLIK SNEHU!!!

frogtq.jpg

Odkaz ke komentáři

horně se tomu věnovali kluci z Kaipan fora, jelikož škodovácký motor je do něj homologovaný, a rozdíly jsou ve vstříkách, povlaku na pístech a dalších podstatných drobnostech umožňujícím bez většího rizika vyšší výkon....na druhou stranu Jakub-škodík se svojí octou dokázal, že nic není nemožné.....

Odkaz ke komentáři

Ja v narazniku zadne nemam :/ Predchozi majitel je tam mel, cerne, lakoval to sam a tim se staly nefunkcni (pry se musi davat moc jemna vrstva) tak to seskrabal a myslel ze pujdou no a ony zase nejdou a jeste mi tam chybi ty plastiky :( Takze proto shanim.

Byl by jsi hodny, klidne nejake starsi :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...