Deko Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Haha z RS si dela vozidlo co predjede skudka Tento pocit uz fakt nechci zazit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 (upraveno) Tak to jste jeste dobry masla. :) Me minuly leto predjizdeli i cyklisti. Upraveno Únor 11, 2012 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 (upraveno) houmik: Jo me cyklisti taky predjizdeli :D Ale to kdyz jsem se rozhodl protahnout simsona po tatovy, ktery 20let jen stal v garazi :D Tak sem ho trosku zrenovoval, opravil co bylo treba a jel na vyjizdku :D bohuzel mirnejsi kopecek a zesmesnili me cyklisti :( :D ikdyz jsem jel plny plyn :D Upraveno Únor 11, 2012 uživatelem jajiN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Ja dam mozna 205ky na 8,5 stretch mi tady prijde porad malej. Jeste jsem se nerozhodl prave :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Ja dam mozna 205ky na 8,5 stretch mi tady prijde porad malej. Jeste jsem se nerozhodl prave :/ já bych šel do 205, já mám na 9' 215 a stretch nic moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 To je pravda, jenze pak uz bych s tim asi mel strach. Ono jsou borci co tam rvou 195 i mensi. Ale rikam, rad si uzivam zatacky a okruh v Brne me chytl, takze tento rok tam chci jet a ne jednou. Uz dost ze tam pojedu na 19, tak to necu vyzout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 jj to budeš mít akorát rovnováhu mezi vzhledem a přilnavosti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Jsem dlouho nekoukal a chvalim novy kola i obuti ale stretch taky jen decentni ono na ty 19x8,5 se toho moc vymyslet neda :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 chjetjov: No prave. Tohle mi prijde jeste jako rozumna moznost. A kdyby se někdo nudil a chtěl něco "malého" vyhrát, neváhejte a zahrejte si: http://www.kvalitniponozky.com/lovec-ponozek/ Popřípadně si udělejte radost a něco si můžete přímo koupit v e-shopu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 Tak dneska jsem si zajel taky do skodovky vymenit zapalovaci moduly :) Pry jsem idiot, ze jezdim na takovych kolech po nasich cestach :D Tedka zatopim v garazi a jdeme se sousedem udelat rozvody, opravit/vymenit senzor pricneho zrychleni a najit misto, kde unika tlak mezi klapkou a turbem :) Tak drzte palce at se podari Jinak nejake fotos :D Sice snizeni hezke, ale nelibi se mi to :( Vypada to vcelku divne, takze okta zustane tak jak je, maximalne predek o 2 cm niz. Ale zadek asi necham tak jak je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 Ja to jdu kutit zitra. Zatim jen max snizeni a k tomu jeste -2 cm misky. Jestli to nebude dost, na radu prijdou dorazy. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 takhle jak to máš vzadu kdyby to bylo furt tak je to masakr ale kola jí sedí mám rád ty pavučiny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 ono to neni zle, ale predek by tim padem musel jit o vic dolu a to uz bych musel nejak resit podvozkouvou cast, spodni kryt na motor atd. A ten zadek by se museli asi riznout podbehy trosku. Dam to vys, protoze kdo nekdy jel cestou z Opavy do Ovy nebo naopak, tak vi, ze pred ostravou jak je to je mirne z kopecka jsou dva vcelku "fajne" hupy/skoky. vzdycky tam zbrzdim celou kolonu na 60-70 :D a s tady tim bych musel spomalit asi na krok houmik: Pak hod foto jak to vypada na max a bez misek chjetjov: Ja mel k pavucinam vzdycky odpor ale proste tedka nejak zacinam "rozumet" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 Udelam fotku, jak je to vytoceny na max a pak vytoceni s tema miskama. :) Zatim to stacet dolu nebudu, mam zimaky a jeste se bude auto urcite jednou zvedat, navic me ceka technicka, nechci je tam zbytecne provokovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 Technicka me taky ceka. Ale ocekavam ze s cernyma oknama, 19" a kat off projdu :D Jinak rozvody mam dole, neuveritelna jebacka s tim :/ Ted se najist a s "chuti" tam dat nove 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 kuwa tady resite snizovani a ja to na zimnih 15'' mam od vzpery pod motor do asfaltu 7cm a ta vzpera je tak trosku rozbyta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 člověk se toho nesmí bát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Tak rozvody, vodní pumpa, hadice k ic a samotné ic vyměněno. Ic bylo prasklé a hadice ztyřelá. To byl ten důvod, proč jsem jezdil jakoby bez turba (ale za 7-7,5litru :D ). Teď vše opraveno a včera jsem jezdil výhradně nad 16litrů Jinak k samotné práci . . . bylo to kurevstvo. Dořezané ruce od skoro každého ozubeného kola - nejvíc asi od te nové vodní pumpy A taky překvapení, kolik je v autě chladicí kapaliny :D A za odměnu jsem si jí večer umyl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 už maš praskly narazník ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 no vidíš šikovnej za ty lehce pořezaný ruce to stálo ne :) aspon máš jistotu že to máš pořádně a ne ošizený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 ciima: To jo, nejvetsi horor bylo trefit presne at jsou ty risky vsude stejne :D 3krat jsem to musel sundavat :D Libor: Jojo :( zmrzla snehova mulda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Musis si naplanovat rozvody tak, az pujde motor ven :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 motor sem musel dat o 20cm nahoru stejne tak ci tak :D Pac to ulozeni motoru proste jinak nevyndas ani za boha :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Jo ja vim jak se delaj rozvody. Na predchozi 110 kw jsem je delal. Takze u rs si pockam na jaro :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Pěkná práce!!! nice kolěčka jo a až pojedeš na STK a projdeš... tak mi pak pisni kde jsi byl at vím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Takze uz jezdis na letnich jo? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 na letnich uz jezdim tak mesic a jen jednou byl snih Bazy: neboj se nic :D :D Kdyz prosla ta minula bila okta, tak se nebojim ze tohle neproslo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Snad pristi tyden uz :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Super kola kamo nezda my se to ze ty kola jsou trosku vic zastrceni pod blatniky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 To je mozna z fotky. Tady jeste fotky z umyvani auta. Jde videt jak jsou ty kola trosku do A Az se pak jeste predek dolu na leto, tak to bude Ok http://trabik.rajce.idnes.cz/Jajova_RS_24.02.2012/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.