Přejít na obsah

FROGGY by jajiN

Doporučené příspěvky

houmik: Jo me cyklisti taky predjizdeli :D Ale to kdyz jsem se rozhodl protahnout simsona po tatovy, ktery 20let jen stal v garazi :D Tak sem ho trosku zrenovoval, opravil co bylo treba a jel na vyjizdku :D bohuzel mirnejsi kopecek a zesmesnili me cyklisti :( :D ikdyz jsem jel plny plyn :D

Upraveno uživatelem jajiN
Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem si zajel taky do skodovky vymenit zapalovaci moduly :) Pry jsem idiot, ze jezdim na takovych kolech po nasich cestach :D

Tedka zatopim v garazi a jdeme se sousedem udelat rozvody, opravit/vymenit senzor pricneho zrychleni a najit misto, kde unika tlak mezi klapkou a turbem :) Tak drzte palce at se podari :pivo:

Jinak nejake fotos :D Sice snizeni hezke, ale nelibi se mi to :( Vypada to vcelku divne, takze okta zustane tak jak je, maximalne predek o 2 cm niz. Ale zadek asi necham tak jak je.

img1204ra.jpg

Odkaz ke komentáři

ono to neni zle, ale predek by tim padem musel jit o vic dolu a to uz bych musel nejak resit podvozkouvou cast, spodni kryt na motor atd. A ten zadek by se museli asi riznout podbehy trosku.

Dam to vys, protoze kdo nekdy jel cestou z Opavy do Ovy nebo naopak, tak vi, ze pred ostravou jak je to je mirne z kopecka jsou dva vcelku "fajne" hupy/skoky. vzdycky tam zbrzdim celou kolonu na 60-70 :D a s tady tim bych musel spomalit asi na krok :lol:

houmik: Pak hod foto jak to vypada na max a bez misek :palec:

chjetjov: Ja mel k pavucinam vzdycky odpor :lol: ale proste tedka nejak zacinam "rozumet" :wub::lol:

Odkaz ke komentáři

Udelam fotku, jak je to vytoceny na max a pak vytoceni s tema miskama. :) Zatim to stacet dolu nebudu, mam zimaky a jeste se bude auto urcite jednou zvedat, navic me ceka technicka, nechci je tam zbytecne provokovat.

Odkaz ke komentáři

Tak rozvody, vodní pumpa, hadice k ic a samotné ic vyměněno. Ic bylo prasklé a hadice ztyřelá. To byl ten důvod, proč jsem jezdil jakoby bez turba (ale za 7-7,5litru :D ). Teď vše opraveno a včera jsem jezdil výhradně nad 16litrů :wub:

Jinak k samotné práci . . . bylo to kurevstvo. Dořezané ruce od skoro každého ozubeného kola - nejvíc asi od te nové vodní pumpy :lol: A taky překvapení, kolik je v autě chladicí kapaliny :D :palec:

A za odměnu jsem si jí večer umyl :)

45752338.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...