jajiN Odesláno Červen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 Aspon trosku schovana ta rez a vzpera v zelene :D Chtel jsem nahodit nejake fotky bez kapoty, ale ani za certa to nejde sundat, respektive nemam potrebne nastroje a hasakem to proste nepujde :lol: jo a taky nadobka na chladici kapalinu v cerne :D tad uz jen pockat az vypotrebuju ostrikovace a nalakuju aj ju :D At to ladi pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 Tak kecam, nasel jsem potrebny klic :lol: Uploaded with ImageShack.us 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červen 2, 2012 Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 neopic se s tou vzperou kapoty :lool: mas to paradni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 U te hromady sterku je to moc pekna fotka Jedes dneska na sraz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Chtel jsem jet, ale vcera sem to nejak prehnal Takze jsem rad jestli dneska vstanu z postele 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 Ten nárazník se zeleným flekem se mi tedy nelíbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 kuwa vy tam porad mate naky srazy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 Zabiak: No jo ja vím, není to nic extra. Ale nějak se mi to nece lakovat ten predek, pockam az to dobiju vic A vypada to dost "rejsink" :lol: Vladan: No jo Mel by sis udelat vylet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 no negde koncem leta asi budu v CZ tak mozna bude nakej sraz, ale nejdu octou jedeme Bussem (passat b5,5 variant :D ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Aspon trosku schovana ta rez a vzpera v zelene :D Chtel jsem nahodit nejake fotky bez kapoty, ale ani za certa to nejde sundat, respektive nemam potrebne nastroje a hasakem to proste nepujde :lol: jo a taky nadobka na chladici kapalinu v cerne :D tad uz jen pockat az vypotrebuju ostrikovace a nalakuju aj ju :D At to ladi pekne Nádobka a chladící kapalinu v černé? No ty jsi dost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Ted nechapu proc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Nohic mrkni se na srazove auta :lool: nez zacnes psat takove malickosti. Staci mit udelanou merku jak na servo a sem tam se na to podivat. Taky to tak budu mit. Nohic mrkni se na srazove auta :lool: nez zacnes psat takove malickosti. Staci mit udelanou merku jak na servo a sem tam se na to podivat. Taky to tak budu mit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Deko: já to vidím jinak no, podle mě to jsou děsné pičoviny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Vidis mas dve sorty no. Mi se to libi, stejne ty auta tak casto nejezdi, taky jsem tam spadl a stoji mi pod plachtou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 No asi tak :) Jak jsem planuju i ostrikovace (tam jsem dolival snad jen jednou od te doby co mam auto ) vzdycky jak je spinave sklo tak umyvam i cele auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Ja jet 270 v kokte tak musim umyt i sedacku :-D (Joke) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 To teda Ja se tedka jen modlim at se umoudri to pocasi a je hezky na srazek, pac u nas tedka uz druhy den chcije 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Klid to se vyprsi a bude pekne. (teda doufam) Aspon je cas vymyslet dalsi veci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 Jojo uz je krasne :) Tak jsem umyl a nalestil a postavil do garaze do soboty :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 nahodil bych zeleny zrcatka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 Todleto zelený co si tam nalepil to celkem zlepšilo už to není taková pěst na oko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 ze zrcatek mam strach :( Jinak pasky mam jeste dost :D muzu toho polepit az az A zlobi nas homokinetak, vypada to ze jedna kulicka v nem je praskla. Jezdit se s tim da, jen po delsi dobe (40km) to zacne cukat Snad dojedu v sobotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 8, 2012 Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 jako prelepyt prez zrcatka jeslty to neni ok tak sundat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2012 Nějaký nový nenápadný kola :D Uploaded with ImageShack.us Jinak moje kola jezdí na uuuuuuplne stejnem aute jen v nafte :D (majitel ceka na podvozek jeste) http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/389584_3351230580472_1776691592_n.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Červen 16, 2012 Sdílet Odesláno Červen 16, 2012 Ty woe tak to je hnus :-D To musis vytahnout tak 3cm ven ne? Aby to trochu vypadalo a benga te sezerou az te potkaji :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2012 Nechaápu proč? je to stejne rozměr jako spidery 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 16, 2012 Sdílet Odesláno Červen 16, 2012 ještě řekni, že je koupil Robert z Brna? :DDDD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červen 16, 2012 Sdílet Odesláno Červen 16, 2012 taky Spidery mají vysoký ET a jsou dost zalezlý. Na normálním autě je to v pohodě, ale na sníženým to vypadá blbě. Chápu zbavení se 19" pokud s tím jezdíš denně /taky jsem rád, že jsou pryč a sháním 17"/, ale na tvoje snížení fakt musíš ty kola vyhnat k blatníkům... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2012 Dakie: Presne tak :D Petr: Ja nevim, me se to i celkem libi takhle zalezly. A auto pujde nahoru o par cm :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.