Přejít na obsah

vadný autoalarm

Doporučené příspěvky

zdravím všetkých priaznovcou škodovky.

som už dlhší čas vlastníom octávie 2 2.0tdi 2006 a mám problém pravdepodobne s alarmom.

začalo sa to prejavovať u asi pred rokom a pol.

najprv sa začal zapínať sám a húkal bez toho aby niečo šlo okolo auta alebo mal na to dôvod.

potom po čase sa to vyriešilo tým že prestala húkať siréna a ostali blikať smerovky..

asi pred mesiacom som zistil že mi prestali blikať smerovky pri zamkinaní a odomykani auta a funkcia stiahnutia a zatvorenia okien pri podržaní tlačítiek na klúči tiež nefunguje

a predvčerom a dnes do rana mi proste baterku niečo vycucalo a nemohol som naštartovať...

súdim že to má niečo s alarmom a elektrikou ale netrúfam si povedať čo.

bol by som eľmi rád keby sa našiel niekto kto vie alebo tuší v čom je problém a pomohol mi s odstránením závady.

alebo možno by pomohlo keby som ten alarm odpojil ale to by som tiež potreboval helfnuť ako na to..

Odkaz ke komentáři
Nenapsal si jestli je to original nebo dodelavka... Jetli original dej vypis diagnostiky, jestli dodelavka asi ti nezbude nez to nechat vystrihat...

mal by to byť originál od škodovky.ja som nevý alarm nedával a tento tam bol.momentálne nemám možnosť sa dostať na diagnostiku lebo som mimo slovenska a tu v okolí nič také nieje...tá diagnostika to je normálna na celé auto alebo nejaká špecíalna so zameraním na alarm a tak?

Vďaka

Odkaz ke komentáři
Je to na cele auto a bez ni je to hadani z kristalove koule...

zatial vďaka...keď prídem na slovensko v januári tak to hodím na diagnostiku a uvidím čo a ako....v každom prípade je toho viac ešte sťahovanie zadných okien mi odišlo mechanizmus...potom niečo s prevodovkou 123 mi ide trošku cez zuby a cez zimu sa mi ťažšie radí jednotka a vyraďuje a aj so spiatočkou mámvam problémy.musím aj niekolko krát vyšliapnuť...piba cez zimu.rátam že budú asi synchrony v prdeli..potom klimatizácia mi prestala fungovať...zo začiatku stále zopínala a začala chladiť neskôr a potom slabšie a slabšie až napokon vôbec nejde :smich:...no má už titítko niečo za sebou treba ho poservisovať nech sa dostane do dobrej kondičky :)už mám cez 240 000km :smich:

Odkaz ke komentáři
Mas tam toho pozehnane...

k te prevodovce... nekdy staci seridit kulisu razeni...

klima... asi ti vyfucelo chladivo

stahovacka... to je na vymenu

jj je toh hodne al ohladom tej prevodovky to nebude len v tej kulise...lebo som mal odpálenú škrtiacu klapku a pri vypínaní motora mi prevodovka zarachotila ako keby tam neboli ani ložiská...keď som vypínal motor so spojkou tak motor zhasol potichu.teraz keď som škrtiacu klapku vymenil tak to už tak nepočuť lebo ten motor zhasína lahšie...myslím že to budú tie synchrony...menil som olej na prevodovke a mechanik mi vravel že bol prepálený.. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Fórum mám myslím přečtené naskrz a nikde jsem nenašel ani zmínku o zkoušce alarmu - všichni řeší jen poruchy z různých příčin. Mě by spíš zajímalo jak a na co by měl alarm reagovat a jak to nějak šetrně odzkoušet. Auto mám už nějaký ten pátek a svůj alarm jsem na štěstí nikdy neslyšel (klep,klep) a nepotřeboval. Při zamčení mi samozřejmě mrká, ale nehoukne což předpokládám je nastavitelné diagnostikou. Poruchu alarmu diagnostika nevypisuje, tak by mně zajímalo jak to odzkoušet a nerozbíjet při tom třeba okno. Díky za podněty a nápady.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...