Markusss Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 Ahoj mám Octávii 1. Generace, a chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s lakováním plastů v inteiéru a přístrojovky?? Chtěl bych to nalakovat na černo. Jaká je vhodná barva a postup? děkuji za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 zkus tohle jestli myslíš ty plasty kolem rádia a ofuků http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...1&Itemid=30 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Markusss Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 moc pěkná práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Nebo tady další varianty: Nastříkání dekoru středového panelu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Stangi Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Ja som to tiež robil... jak vnútorný stredový panel, madla dverí, prednú masku. Zobral som šmirgel 800 zľahka prešmirgloval (len aby som dal dole bordel a trošku zdrsnel povrch) naniesol som základ na plasty a nechal zaschnúť 30 min. Potom som naniesol dve vrstvy čiernej matnej farby priebehu pol hodiny. Nechal som to preschnúť a potom som naniesol 2-3 vrstvy matného laku. Mám to už nejakú dobu a jak madlá tak maska drží bez škrabancov a je stále pekná. fotkamasky: Madlá nemám nafotené ale je to určite lepšie jak pôvodná farba. Náklady - základ na plasty cca 125 Sk - farba čierna cca 145 Sk - matný lak cca 130 Sk - šmirgel cca 14 Sk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Markusss Odesláno Srpen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 nechceš poslat jak vypadaj ty madla dveří?? mám je docela poškrábané, tak je chci první zabrousit do hladka a potom nalakovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sunnymartas Odesláno Srpen 12, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 Taky jsem lakoval vnitřek ale eště po zakladu na plasty jsem to nastříkal plničem vybrousil do hladka a nalakoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Stangi Odesláno Srpen 12, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 skúsim ich nafotiť a pridám fotky. Pokiaľ nemáš nejaké veľké ryhy tak stáči len tak prestriekať, pokiaľ ale chceš do hľadka si dať alebo je to nejak moc poškrábané daj aj plnič jak spomína tunak kolega 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 Já to dělal barvou Motip a plná spokojenost! Je n se odmastí a stříkají se 2 vrstvy! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danbartt Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Ja jsem to nechal na profikovi a dal jsem to nalakovat u autolakyrnika. Jinak plasty ( ty velke okolo ) se daji zbarvit do jakekoliv barvy. Já to dělal barvou Motip a plná spokojenost! Je n se odmastí a stříkají se 2 vrstvy! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest meffis Odesláno Leden 16, 2012 Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 a ma nekdo zkusenosti s lakovanim cele vrchni casti palubovky??? chci ji svetle bezovou a bohuzel se dela jen cerna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Leden 16, 2012 Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 a ma nekdo zkusenosti s lakovanim cele vrchni casti palubovky??? chci ji svetle bezovou a bohuzel se dela jen cerna Jedině flock, nevím jak by na tom měkčeném plastu držela barva? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest meffis Odesláno Leden 16, 2012 Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 Jedině flock, nevím jak by na tom měkčeném plastu držela barva? flock? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Leden 16, 2012 Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 flock? jjj http://www.flockovani.com/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.