Krtek Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Zdravim kdo mate zkusenost se sundavanim Hagusu abych vedel co vse si mam pripravit???Listy bez dir uz mam asi to nejdulezitejsi Kazda rada nad zlato!!!Foto ci navod neuskodi :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Myslim že podle dílenský příručky jen sundáš stropnici a prostě odšroubuješ... Ale asi by to chtělo nějaké záslepky na ty díry, pokud už to neobsahuje ta nová lišta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Září 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2011 Myslim že podle dílenský příručky jen sundáš stropnici a prostě odšroubuješ... Ale asi by to chtělo nějaké záslepky na ty díry, pokud už to neobsahuje ta nová lišta... Diky diky zaslepky uz mam takze by to melo byt vsechno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Září 22, 2011 Sdílet Odesláno Září 22, 2011 Tu máš návod na montáž: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/montaz-hagusu-na-skodu-octavii-combi To by ti mohlo pomoct. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Září 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2011 Tu máš návod na montáž: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/montaz-hagusu-na-skodu-octavii-combi To by ti mohlo pomoct. Super moc diky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Říjen 5, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2011 už to máš sundaný? jak si zaslepil díry po těch hágusech aby neteklo dovnitř? lišty jsi asi shnal na vrakáči že? kdybys měl nějaký fotky tak by neuškodili :) Já mám hagusy už dole asi tejden, ale nevim čim zaslepit ty díry :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sideA Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 natlac tam neutralny silikon, alebo daj tam srob a utesni ho silikonom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 To neexistujou žádný origo záslepky? Přece vyjížděj kastle v MB a ty to mají předvrtaný tak jako tak ne? Takže pak to musejí nějak zaslepit když chceš bez hagusů... EDIT: V dílenské příručce to píšou - díry jsou předvrtané ve všech vozech... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 Mohl by se někdo kdo má funkční ETKU podívat, zda-li existujou nějaký origo záslepky pro díry do střechy pro šrouby od hagusů? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 Já mám pocit že z fabriky je to jenom přelepený takovou nálepkou jako jsou třeba zaslepený díry v zadu v kastly na montáž koule. Ale přesně to nevim, každopadně jsem zjsitil že střešní lišty se v druhovýrobě nedělaj a za jednu chtěj origo 1600kč, takže zítra jedu na vrakáč a modlim se aby je měli :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Říjen 9, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 jj, volal jsem na vrakáče a za 500 jedna komplet není problém... takže za litr obě dvě od kapoty až po pátý dveře Ještě mám dotaz jak se vlastně ty lišty vyndavaj? Na střeše jsou jenom nacvaklý, ale kolem předního skla? Viděl jsem v dílenský příručce i nějaký čepy tam (nevim jestli k tomu patřej)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 já to mám u okna jenom nasunutý, nejsou tam cvočky jako na střeše jenom je to tam jakoby zaklíněný, normálně jsem uplně vespod šroubováčkem odlou a tahem to sundáš až nahoru ;) Ale opatrně prej už se za to blbě zatáhne tak muže popraskat okno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Leden 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 Zdravim takze ja je sehnal ze znamosti za 500 obe listy a mam tam origos zaslepky co se pouzivaj ve fabrice ;)foto jsem bohuzel zadne neudelal ale kdyz bude zajem muzu tu zaslepku vyfotit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 (upraveno) Zdravim takze ja je sehnal ze znamosti za 500 obe listy a mam tam origos zaslepky co se pouzivaj ve fabrice ;)foto jsem bohuzel zadne neudelal ale kdyz bude zajem muzu tu zaslepku vyfotit cauvec krtku hele ohl bys ji vyfotit tez je chci dat dolu ale pak musim vymyslet jak to zadelat :-O ci jake je cislo na zaslepce zespodu diky moc Upraveno Září 24, 2013 uživatelem Lionel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.