Vojta Odesláno Září 12, 2011 Sdílet Odesláno Září 12, 2011 Ahoj všem. Včera mi po cestě do ČB, zhruba v polovině cesty, začlo škubat auto. Rozsvítila se kontrolka regulace vstřiku a po nějaké době začlo blikat žhavení. Na Vagu to vypsalo chyby: Regulace počátku vstřiku Regulační odchylka - sporadicky Snímač zdvihu jehly(G80) Nesmyslný signál - sporadicky O víkendu jsem měnil podtlakové hadičky k turbu, protože byly špatné a turbo vypadávalo. Tak jsem myslel, že se to tím vyřeší, bohužel nic. Navíc se objevily tyhle nové skutečnosti. Ví někdo co by to mohlo být, popřípadě nějaká metoda jak odhalit špatný vstřik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistelacek Odesláno Září 12, 2011 Sdílet Odesláno Září 12, 2011 nemáš zanesený turbo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Září 13, 2011 Sdílet Odesláno Září 13, 2011 kdoví....může to být víc věcí. To chce udělat pořádnou diagnostiku za jízdy. A auto táhne normálně když to necuká? A ted už turbo nevypadává?hadičky si zapojil asi správně že. Nebo by to mohl být přívod nafty....vyčistit plovák a dat filtr naftovej novej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojta Odesláno Září 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2011 No turbo asi je zanesené, to jsem chtěl teď vyřešit, ale začlo mi to cukání.Filtr jsem neměnil, dneska jsem to odvezl do škodovky ať to pořádně proklepnou, tak jsem zvědavej. Kámoš říkal, že je to na 90% špatnej vstřik. Ale rád bych aby to nebyla pravda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Září 13, 2011 Sdílet Odesláno Září 13, 2011 To docela riskuješ do škodovky....aby ses doplatil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojta Odesláno Září 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2011 To docela riskuješ do škodovky....aby ses doplatil. Kolegy z práce manželka tam dělá. A jenom mi to pořádně zdiagnostikujou. Takže by mělo zjistit co s tím je a pak už to budu řešit jinak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojta Odesláno Září 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2011 Tak zjistili že je špatnej řídící vstřik. Ta diagnostika stála 280kč. Ted bych potřeboval někde splašit 038 130 202 B Řídící vstřik. Nemá někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojta Odesláno Září 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2011 Tak vstřik vyměněný. Zatím vše funguje, tak doufám, že to tak zůstane. Jinak nemohl jsem sehnat ten samý tak je tam z 66kw ale trysku jsme nechali z mého. Takže to snad neudělá neplechu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jojin Odesláno Červenec 18 Sdílet Odesláno Červenec 18 V 13. 9. 2011 at 15:25, Vojta napsal: Tak zjistili že je špatnej řídící vstřik. Ta diagnostika stála 280kč. Ted bych potřeboval někde splašit 038 130 202 B Řídící vstřik. Nemá někdo? Prodávají repasy ... https://www.autonorma.cz/p/55742-vstrik-common-rail-bosch-0432193744 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.