Přejít na obsah

Zelený cultík

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

Guest chipmann

Zdar lidi tak tady je moje zelinka mám jí sice už nějaký pátek ,ale holka musí ještě vydržet holt ta krize :lol: tak a teď mé skromné úpravy co se týká motoru tak nic moc je to 1.9TDI 66kw motor ALH posílený o chip od známé firmy cimbu ,podvozek zatím pružiny eibach sada pro kit - 35mm brzdy zadím skoro seriové jen v předu Ate power disc no a v interieru je origo zel. kůže maxi-Dot + J-Dot ,ričičky budíku z golfu GTI ,přední RS nárazník a lišty v barvě vozu no a na závěr litá kola CMS Replica audi A8 rozměr 225/40 18" toť vše ohledně mého vozu chystám už jen pár vylepšení no a pak se uvidí přeci ta krize nemůže trvat tak dlouho :)

ps:omluvte kvalitu ,ale je to focený jak jinak než mobilem

post-110-1249712932_thumb.jpg

post-110-1249712971_thumb.jpg

post-110-1249713056_thumb.jpg

post-110-1249713083_thumb.jpg

post-110-1249713099_thumb.jpg

post-110-1249713117_thumb.jpg

post-110-1249713133_thumb.jpg

post-110-1249713150_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
čao Romane, ještě jí pořád máš? :) jak vůbec žiješ? co novýho?

Zdar no je to tak toulal jsem se trochzu po světě letos jsem chtěl něco nového ,jenže potom jsem se rozhodl no prostě mi jí bylo líto prodat no :lol:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
pěkný cultík ať ti ještě hóóóóóóóódně moc km souží :lol:

Děkuji trochu jsem jí teď zanedbával holku jednu tak se to snažím napravit :)

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
vypadá hodně dobře a ty kola to je paráda.chtěl jsem podobný,ale nakonec mám to co mám

Díky taky jsem přemýšlel o těchto kolech jenže pak se naskytla výhodná koupě a bylo :)

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Nádherné auto jak z venku, tak i zevnitř a kola k tomu moc sedí. držím palce! :palec:

Mám stejnou barvu a když se umyje - je to šupa, ale je na tom vidět všechno. Spinavé už to není ono.

Jj přesně tak stačí když je auto jen zaprášené a je to konec :angry: jinak díky za chválu :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Ty kola k té zelené vážně pasují perfektně! Celkové hodně povedený liftback :angry:

To Martin_TDi: Nepřál bych Ti černou, na té jde vidět úplně všechno.

No vidíš já chtěl jen černou jenže bych musel dlouho čekat tak jsem myslel že zelená bude lepší a ono to vyšlo na stejno :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Romco? Ty ji furt mas? Jsi rikal ze je sluzebni ... A co Supik? A co to ze nejsi uz v pryc? Cucim jak pero z gauce :)

no právě že to byl služebák takže jsem na ní dost kašlal a počítal s tím že půjde pryč jenže člověk míní a ....... takže jsem se rozhodl si jí ještě nějakou dobu nechat přeci jenom jsem s ní něco zažil :) co se týká supajze o tom mi ani nemluv horší motorizaci jsem snad nemohl mít 2,5TDi už je pryč zaplať pánbůh no jsem teď na střídačku doma a v D takže nové auto nemá smysl ;)

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
teeeeda ale že o ni majitel pečuje co?????

Ta je snad víc nablejskaná než ta má krasavice hihi ;) :)

No majitel říkal 2,5roku velké dřiny ,ale pozor vše origo i gumy dokonce když je byl majitel přezouvat tak je NAZOUVAL CHLAP KTERÉ JE KDYSI VYROBIL JSOU TO DNES UŽ LEGENDÁRNÍ VZORKY DO "s" :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...