Přejít na obsah

Zelený cultík

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

tak to mas stesti :palec: mohl bych tam s tim poslat servisaka, driv na tom STK delal, ale takhle to nechci... auto projde v poradku, jen musim na zimakach :) ale jezdit na nich musim stejne do Velikonoc kvuli zakonum v Rakousku

Odkaz ke komentáři
tak to mas stesti ;) mohl bych tam s tim poslat servisaka, driv na tom STK delal, ale takhle to nechci... auto projde v poradku, jen musim na zimakach :lool: ale jezdit na nich musim stejne do Velikonoc kvuli zakonum v Rakousku

to jo taky mi to projde klasickou STK ,ale prostě to projde za každou cenu (taky chci vidět co tomu autu je ) ;)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem ti to tu projel a zaviidiim.. tamty kola vypadajii taky dost dobre! Ty jsi ten plesatej tyypek na obrazku v pozadii?? ;)

taky bych chtel mit uz prezuto, ale vydrziim to aspon do pulky dubna.. naviic me jeste ceka lakovani jednoho kola a jednu pneu musim pujcit

tatovi na vyzkouseni na jeho novou caddynu.. sehnal si 17" a 8,5" sire na moji pneu 205.. to by mohlo vypadat zajiimave, hih ;)

Odkaz ke komentáři
Tak jsem ti to tu projel a zaviidiim.. tamty kola vypadajii taky dost dobre! Ty jsi ten plesatej tyypek na obrazku v pozadii?? ;)

taky bych chtel mit uz prezuto, ale vydrziim to aspon do pulky dubna.. naviic me jeste ceka lakovani jednoho kola a jednu pneu musim pujcit

tatovi na vyzkouseni na jeho novou caddynu.. sehnal si 17" a 8,5" sire na moji pneu 205.. to by mohlo vypadat zajiimave, hih :lool:

¨néé to není Roman ;) ale kenny81 :lool:

Odkaz ke komentáři
5x denne? :) nebo 5x tydne... pac 5x denne je hloupost :smich: telo nemuze regenerovat...

sorri jsem nějakej přetaženej 5* týdně jinak dnes mám po emisích a v pondělí mě čeká technická

Odkaz ke komentáři
jo taaaaak, ja myslel, ze to tam trapili s ne zrovna zahratym motorem, tak to jsme si nerozumeli :D

ne ne chlape právě naopak pokecali jsme oni pochválili auto a sami řekly že je to kravina huntovat tak pěkný auto ;) :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...