Přejít na obsah

Zelený cultík

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

tak to je svatá pravda.....každé zrnko prachu je na tom vidět...tkže to chce pořád lehce navlhčeným hadříkem přetírat aby byla bez jakékoliv nečistoty :loool::lol: destilka v rozprašovači a bíla hadra je pořád v kufru nachystaná :P :(

jo tak to taky znám,jsem měl před tím tmavě zelenou 406 a to byla hrůza.ted jsem rád že mám bílou :palec:

Odkaz ke komentáři
tož konečně se to aspoň trochu leskne.....už by ses nemusel stydět to postavit vedle mojí :( :( :lol:

pěné, pěkné soudruhu občane ;)

To si piš chlape ještě by to chtělo přeleštit ,ale vše bude už jsem to zase myl takže se začínám blížit ke svému průměru prostě se ze mě stává her leštič :smich::smich: jinak jestli vše klapne tak na Doksy jedu s xenonama a zadní kotoučovkou :o

Odkaz ke komentáři
jo tak to taky znám,jsem měl před tím tmavě zelenou 406 a to byla hrůza.ted jsem rád že mám bílou :(

Stačí velmi málo a hned po umytí je to vlastně zase špinavý pyl, prach a je to zase na novo :o

Odkaz ke komentáři
to je jen umytý? nepřeleštěné?nenavoskované???? amatéřina ;) hroznéééé :) zamysli se nad sebou chlape a pořádně to nalešti :( :smich: :smich: :lol:

no to víš psal jsem to už stokrát já o berličce hnátka křivá :( jinak od zítřka už budu patřit k většině tady na foru tzn.všude budou kotouče (na brzdách ) :o

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...