Přejít na obsah

Zelený cultík

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

Tak před chvilkou jsem se vrátil s Chebu byl jsem svému exchánovy pro autí OI combi 1.9 TDI PD 74kw najeto poctivých 93tis po rozvodech kompletní ser. historie :rolleyes: cena 175tis rok výr. 2006

post-110-1274894763_thumb.jpg

post-110-1274894789_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
kuva....vždycky všechno měli do druhého dne...jim to nějak trvá :rolleyes:

nárazníky schnou??? to si děláš sám doma? nemají pec?

jj s kobercema to bylo to samý čekal jsem 14 dní nikde nebyly no jedná se hlavně o lišty nechci to hned někde odřít ten den se už neposere dělají to v profi lakovně toho se nebojím

Odkaz ke komentáři
kuva..........tak to snad odebíráš nějaké spešl zboží....já co sem bral tak vždycky do druhého dne....v Araveru v UH

Koberce mikropliš origo 1070kč (jsou to ty lepší) Auton ústí nic, Autoelán Tce nic, Jelínek holding nic ,NH car nic atd. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Já zásadně chodím do Elánu suprový jednání a taky vše do druhého dne jenže kmenový sklad Škody auto jaksi nefungoval tak jsem jim napsal nasranej dopis a do druhého dne byly v Tp :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
škodovka už je jako nedodává a jen vyprovávají sklad bo co? šak kobecečky snad mají furt ty samé ke každému novému autu....samo že za příplatek :)

Nene je víc druhů a ty co jsem chtěl já se moc neberou jelikož jsou dražší :smich:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...