Guest chipmann Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 tak tady nějaké foto co se týká tvrdosti byl jsem mile překvapen je to skoro stejný jako před tím ,je to o něco niší jelikož předek je stavitelný Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 A zase ty fotky z mobylu ;) Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 tak lepší než nic ne? parádní vozítko vypadá moc dobře ;) Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 A zase ty fotky z mobylu :D no a co?? ;) hlavně že něco Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Romčo,kráása jak fotky tak cultík ;) :D Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 no a co?? ;) hlavně že něco ale ale...shovej ten jazik Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 A zase ty fotky z mobylu :D Když tak z mobilu ;) ,ale jsi vedle je to z kamery Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 web kamery? ;) :D :P :lol: ;) :P :P Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Mám jí chvíly tak se s tím učím tak už to pochop Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Jen pomalu bude to asi dobre ;) ale jde Ty to Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 a jako na mojí chválu nic,jo? ;) :D no dobráááá,budu si pamatovat zítra jedu na to tetování tak na mě mysli :P Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Jen pomalu bude to asi dobre:D ale jde Ty to ;) No díky noo Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 a jako na mojí chválu nic,jo? :P no dobráááá,budu si pamatovat zítra jedu na to tetování tak na mě mysli No když vidím ten tvůj avatar ;) :D Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 No když vidím ten tvůj avatar ;) :D jotáák..mám ho změnit jo?? Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 tak co..lepší???? nejradši bych si tam dala jinou oktuli..ale...to by se pan majitel mohl čertit ;) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 11, 2010 Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 nešlo by to ještě nííííž? joke, na ty tvoje km Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 11, 2010 Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 nešlo by to ještě nííííž? joke, na ty tvoje km JJ jen mám problém s pružinama nechtějí to pustit níž bo by mi škrtalo kolo o misku jinak na tlumiči mám rezervu ještě velkou musím to nějak pořešit jinak díky tohle mi říká dost lidí a nevěří kolik to má nakroutíno Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 11, 2010 Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 já to myslel tak, že dost najezdíš, tak proto asi nechceš níž ale pokud chceš, určitě to nějak vykoumáš Tomas_ek jezdí úplně nadoraz - má pružiny Weitec Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červen 11, 2010 Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 Moc Hezky! niz bych nechodil.. Cerrtinka: ty jsi hrozny spammer, stacilo by predchozi prispevek editovat a dopsat poznamku, nez zakladat dalsi prispevek Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 11, 2010 Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 Vypadá to skvěle ! Škoda že bydlíš tak daleko ode mě, rád bych se v tom svezl a porovnal tu tvrdost to se svým vysokým podvozkem. Bude to určitě velký rozdíl. Jinak se Ti to leskne jak psí kulky ! Co používáš za leštěnku? Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 11, 2010 Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 Vypadá to skvěle ! Škoda že bydlíš tak daleko ode mě, rád bych se v tom svezl a porovnal tu tvrdost to se svým vysokým podvozkem. Bude to určitě velký rozdíl. Jinak se Ti to leskne jak psí kulky ! :( Co používáš za leštěnku? Díky chlape co se týká leštěnky používám želvu tal snad se uvidíme na nějakém srazu a pokecáme :D Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 11, 2010 Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 já to myslel tak, že dost najezdíš, tak proto asi nechceš níž :( ale pokud chceš, určitě to nějak vykoumáš :D Tomas_ek jezdí úplně nadoraz - má pružiny Weitec :lool: no uvažuju nad jinejma pružinama ,ale jen předek zadek je tak akorád :) Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červen 12, 2010 Sdílet Odesláno Červen 12, 2010 já to myslel tak, že dost najezdíš, tak proto asi nechceš níž :( ale pokud chceš, určitě to nějak vykoumáš :D Tomas_ek jezdí úplně nadoraz - má pružiny Weitec :lool: tak Weitec, ale pokutěnej :) je to -50 a zkráceno o jeden závit, což u octaviový přední pružiny není žádný problém. tlumítka mám HP a jsou vytočený úplně nahoře, takže rezerva 40 mm na sešroubování jen při takovém snížení pozorníček na poloosa versus stabík (neškrtá mi to) a při takhle krátký pružině je potřeba si pohrát s dorazama, jinak to na nich bude stát a ani se to nehne :D Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Červen 12, 2010 Sdílet Odesláno Červen 12, 2010 pekné , jojo laborování s dorazama je prdel :( Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červen 12, 2010 Sdílet Odesláno Červen 12, 2010 kdyby jenom s dorazama, ale hlavně s pružinama :( měnili jsme weiteky za vmaxx :D Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Červen 12, 2010 Sdílet Odesláno Červen 12, 2010 proč neni to vmaxový pero stejne nebo aspon podobne vinuty jako ten weitec? Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červen 12, 2010 Sdílet Odesláno Červen 12, 2010 rozdílná charakteristika pružiny :( ale je to jedno, stejně mi sedí závit na závitu :lool: :) měnil jsem protože jsem chtěl níž a s v-maxx nespokojenost na octavii, ale zase na fabii jsem byl s v-maxx maximálně spokojenej, teda jen s pružinama. Dětskou hračku celostavítko od v-maxx bych si netroufnul po zkušenostech kamarádů. Na F byl eibach celostavítko z druhý ruky a jezdí to do teď na třetí Fabii a dělá pořád parádu :D Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Červen 12, 2010 Sdílet Odesláno Červen 12, 2010 tluče to ten závit na závitu? mě občas drbne ve velkým hupu v zatáččce pravá poloosa, musim tam jeste kousek dorazu vrazit :( Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červen 12, 2010 Sdílet Odesláno Červen 12, 2010 vůbec, ticho po pěšině :( a poloosa o stabík si lehoulinkatě vrzne leda při maximálním rejdu při parkování, ale to mě nesejří :D (od předchozích laborování je stejně poloosa vomletá jako prase :lool:) Odkaz ke komentáři
morriiss Odesláno Červen 12, 2010 Sdílet Odesláno Červen 12, 2010 Koukám stále máš co dělat s károu a vypadá to pěkně jen tak dál chlape. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky