Přejít na obsah

Zelený cultík

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

chipmann : i startér jo ? ... no vidiš konečně se nebudu bát :D minule si po mě chtěl abych se šel projít a vzít si ten můj :) :smich: :smich:

Njn taky musíš hned vše vykecat :D :D už mě prostě se.. jak mi to startuje zítra jedu do škodovky :lol:

Odkaz ke komentáři
chipmann : jo tak to jsem pak zvědavej když už budeš mít i ty zdvihátka to bude zase parááda co motůůrek :D :D

On to je dobrej motůrek :lol: jen teď trošku hlučnej :) a hlavně ty dej dohromady ten vejfuck :smich::smich:

Odkaz ke komentáři
ale mam ne tebe vždy zítra mam raní psal jsem ti a ne telefon tak jak zítra mužu po raní.

Ok se ti zítra ozvu zítra chci vyměnit ten startér tak až budu ready tak ti písnu :lol:

Odkaz ke komentáři
ty voe..tobě se to TDi rozpadá pomalu........................... :smich::lol: :(

No já taky nemám auto jen na weekendový ježdění panáčku kdyby mělo najeto to tvoje auto tolik co moje tak už dávno hnije v kopřivách :lol: :P

Odkaz ke komentáři
;) 93tis km.............................na budíkoch.....přes stovku se nikdy nedostanu...... :P

To bych to měl akorád zajetý :smich: ,ale očekává se změna a to docela velká :lol: :( :lol: :P

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...