Přejít na obsah

Zelený cultík

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

chipmann: si delam legraci :) na kola jsem cekal 2 roky, ted uz me nic nezastavi :P v pondeli objednavam gumy :lool: o vikendu se asi vrhnu na trmeny :D

hele zkus to prvne poradne ocistit, budes mile prekvapen jak krasne mohou byt seriove celisty az se pekne ocisti!

Odkaz ke komentáři

chip: musim jeste nekde sehnat takovej ten vetsi zvedak, abych to nedelal na heveru :lool: ale pockam do nedele :P zitra jdu pro tu bilou barvu :) jeste mam slibeny typovy list, takze s tim zajdu na urad, at mi to dopisou, akorat na tom TL je razitko z kvetna minulyho roku, snad to nebudou zkoumat na urade :D

Odkaz ke komentáři
hihihi, no je to porad lepsi nez tady u nas! Dneska prvni stres, vyhnout se dirama ktere jsem si na zimnich ani nevsimal. Ale nejak se my zda ze ty 16" nejsou tak hrozne jak tomu bylo hned gdyz jsem to namontoval. Ale od dneska konec s petim na obrubnik a podobne off road show :lool: !

taky musíš dát pořádný kola aspoň 17"-ctky

Odkaz ke komentáři

:lool:

rekni my ze nemyslis vazne???

To jeste musim sehnat jeden plechac a na nem namontovat jednu 15" letni kterou v kombinacy s rezervou (letni 15") budu pouzivat na off road vylety jako treba do vesnice (gde je cesta tezka i pro nejakeho lehciho SUV) a podobne vecy :P

Odkaz ke komentáři
chip: musim jeste nekde sehnat takovej ten vetsi zvedak, abych to nedelal na heveru :P ale pockam do nedele :) zitra jdu pro tu bilou barvu :lol: jeste mam slibeny typovy list, takze s tim zajdu na urad, at mi to dopisou, akorat na tom TL je razitko z kvetna minulyho roku, snad to nebudou zkoumat na urade ;)

taky budu mít papír :lool: na kolesa konečně takže 18"ctky budou legal :D

Odkaz ke komentáři
:lol: řekl sem utěšovat.....takže to už bys tu nebyl....takže tvoje "zelí" by to nebylo... :)

a jezdit pořádně začneš kdy?škoda že ses nezůčastnil naší včerejší diskuze s Houmikem na téma: nafta :)

jo tak takhle ... no já už jezdím ono se to už s nohou krásně dá mám to dokonce v rámci rehabilitace jen po dnešku kdy mi vyndaly hřeb budu muset zase opatrně :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...