Přejít na obsah

Zelený cultík

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

Guest chipmann
já to taky vim co jinýho by mělo být u jablonce žlutý co? :( :lool:

Njn a můžeš za to ty kdo se má koukat na tu mojí vysokou kozu když vidím tebe a Radka :blink: :)

Odkaz ke komentáři

voe....eště mě řekněte že půjde s autem ještě níž a začnu si myslet že se zbláznil............šak se s tím nikde nedostane :blink: ...kuva...kama jezdíte???? já už teď vím že když s tím půjdu o 35mm dolu tak se s tím horko těžko někde budu dostávat :) vy snad jezdíte jen po dálnicích

Odkaz ke komentáři

presne muj nazor ...... ja bych se bal i s tema -35mm gdepak jeste niz :)

ted fakt ne budu jenom o tom ze se s tim nikam nedostanete ale co komfort (ktery u octy neni zrovna nejak velkej)? S tim to bude nedej boze podle mne. To rozdrncate celej interier a budete si pripadat jak v nejakem italovy nebo japoncu :blink:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
voe....eště mě řekněte že půjde s autem ještě níž a začnu si myslet že se zbláznil............šak se s tím nikde nedostane ;) ...kuva...kama jezdíte???? já už teď vím že když s tím půjdu o 35mm dolu tak se s tím horko těžko někde budu dostávat :lool: vy snad jezdíte jen po dálnicích

Jen o 4cm :palec: :lool: no nevím jak u vás ale tady jsou docela gut silnice :P

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
presne muj nazor ...... ja bych se bal i s tema -35mm gdepak jeste niz ;)

ted fakt ne budu jenom o tom ze se s tim nikam nedostanete ale co komfort (ktery u octy neni zrovna nejak velkej)? S tim to bude nedej boze podle mne. To rozdrncate celej interier a budete si pripadat jak v nejakem italovy nebo japoncu :lool:

No když u vás je asfalt něco luxusního toe pak těžký :palec:

Odkaz ke komentáři

rossi: presne tak, je to zmetek ;) ted prej neco dedil a bude se zbavovat OI, ceka ho nejaky delo :P jj, kdyz jsou prachy... :lool: slysel jsem, ze ted predelava Octu do origo stavu, ale bacha... origo veci nahrazuje replikama :palec:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
rossi: presne tak, je to zmetek :wacko: ted prej neco dedil a bude se zbavovat OI, ceka ho nejaky delo :o jj, kdyz jsou prachy... :lool: slysel jsem, ze ted predelava Octu do origo stavu, ale bacha... origo veci nahrazuje replikama :P

chipmík dáva OCT pryč?? dělo? chipmíku...pochlub se :palec: :o nějaký benzínový šestivál? :wacko: ??

já chci taky dědit :lool: ;) :lool:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...