jackie Odesláno Září 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Jackie: Opravdu budeš řezat do zadního podběhu? To bude masakr. Jak budeš řešit přechod plech lamino? Lepením ti to moc dlouho nevydrží..Mě se vždycky líbylo nepotlačené pravidelné nýtování (SNB mě sežere). řezat ne,to josu lamino nástavce.a zadní dveře budu mít možná origo odlehčený a nebo taky klamino nástavce.a přední blatnky mám komplet pozinkovanej plech.a to časem plánuju do předního nárazníku udělat intercooler.jen řeším otázku jestkli udělat základní polep nebo nechat jenom čistě bílou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tholis Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Jestli dáš na zadek lamino nástavec budeš mít kola jako tramvaj a ještě to bude blbě vypadat Pokud na zadek nic nedáš bude to divný.. Já se právě divil a čekal kdy z tebe vyleze jestli budeš řezat nebo lepit.. To bych to udělal jako cvičku a ne jako WRC když do toho nepůjdeš naplno.. Udělal bych normál edici.. Bilou RS octávku s polepama a hotovo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Jestli dáš na zadek lamino nástavec budeš mít kola jako tramvaj a ještě to bude blbě vypadat Pokud na zadek nic nedáš bude to divný.. Já se právě divil a čekal kdy z tebe vyleze jestli budeš řezat nebo lepit.. To bych to udělal jako cvičku a ne jako WRC když do toho nepůjdeš naplno.. Udělal bych normál edici.. Bilou RS octávku s polepama a hotovo. já to mám přími od týpka co se tím zabívá a pelchový už nedělá.ted dělá jenom lamino,ale WRC díly od něj skoro nikdo nechce,protože jsou dosti drahý.ale věř že až uvidíš finální verzi včetně snížení a roztažení tak to bude luxus.až se bude plazit po zemi brutálně rpzšířená octava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Pěkně začínáš Akorát bych byl pro ten "facelif" aby jsi udělal, to autíčko si zaslouží, a sám budeš mít lepší pocit z novější káry! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Pěkně začínáš Akorát bych byl pro ten "facelif" aby jsi udělal, to autíčko si zaslouží, a sám budeš mít lepší pocit z novější káry! :D jj vypadá to na fecelift.protože EVO1 WRC nárazníky nějak nemůžu sehnat .škdoa ale co se dá dělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 jsem zvědavej na výsledek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2009 jsem zvědavej na výsledek to já traky a doufám že výsledek bude stát za to.zítra vezu křídlo na lak,tak do konce týdne snad bude na autě a do konce měsíce se mi snad povede předělat předek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Šup, Šup ;) Hlavně nezapomeň přidat fotografie Ve faceliftu to bude krása.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Jóóóó pán je hračička? Jen tak dál a koukej dávat fotky. Držím palce ať ti to klapne jak plánuješ a ať ti okta slouží! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2009 jasně fotky budou hned jak bude něco nového a doufám že to bude co nejdřív.a hned po karoserii se vrhnu na motor když už to bude trošku vypadat tak aby to i trošku jelo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 tak trady další pár fptek dílů co jsem včera přivezl.a doufám že budou co nejdřív na autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 já jen doufám, že tu octu upravíš správným směrem... kdy budou zadní blatníky a nástavce dveří? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 ty blatníky jsou super,ale ty zrcátka jsou hodně malý,to by mi asi vadilo....jinak držím palce,kdysi jsem měl podobnou sadu na GII Rallye a zadní byly taky řešený na nalepení,pak jsem auto prodal a sadu taky,jednomu a ten to dal úspěšně na auto,tak kdyby jsi potřeboval poradit,můžu ti na něj dát kontakt nebo tlumočit dotaz.....každopádně držím pěsti aby to dobře dopadlo a hlavně vydržel spoj.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 já jen doufám, že tu octu upravíš správným směrem... kdy budou zadní blatníky a nástavce dveří? no snažím se to všechno přizpusobovat na WRC styl,takže na to nic jinýho než to co na WRC opravdu bylo nedávám.teda až na kola(prozatím,třeba se mi podařej sehnat závodní)dveře můžu mít hned ty jsou připravený na lak,ale já to dám asi všechno nalepovaci,takže musím éočkat než se to vyrobý,ted by se mělo pracovat na předním nárazníku,aby se mohl udělat předek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 ty blatníky jsou super,ale ty zrcátka jsou hodně malý,to by mi asi vadilo....jinak držím palce,kdysi jsem měl podobnou sadu na GII Rallye a zadní byly taky řešený na nalepení,pak jsem auto prodal a sadu taky,jednomu a ten to dal úspěšně na auto,tak kdyby jsi potřeboval poradit,můžu ti na něj dát kontakt nebo tlumočit dotaz.....každopádně držím pěsti aby to dobře dopadlo a hlavně vydržel spoj.... ty blatníky se mi taky hned líbili hned jak jsem se viděl.no ty zrcátka josu opravdu malý,ale výhled není nejhorší(a navíc když WRC styl tak už se ším všudy)jinak díky za možnou pomoc,doufám že nebude potřeba ale když ano tak dám určitě vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 jo a koncem týdne se to začne všechno pomalu stavět,to už bych měl mít křídlo po laku takže začnu křídlem.mo a až přjde nárazník tak příjde nařadu asování a broušení a nakonec se začně dělat zadek.(po zimě bych chtěl dát stavitelnej podvozek a nasadit nově lakovaný kola).a když to dobře půjde a budou se dobře vydělávat peníze tak v průběhu roku dojde na úpravu motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2009 tak zrcátka jsou připravený na lak.doufám že se mi je podaří co nejdřív namontovat na auto.ted už schází jenom ten nárazník a předek mám komplet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tholis Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Držím palce ať ty blatníky spasuješ. Tyhle mrchy moc neseděj. Ono to na WRcách tolik nevadí, ale na běžné ježdění by to mohlo vypadat špatně. No uvidíme-snad budou dobře udělaný.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Držím palce ať ty blatníky spasuješ. Tyhle mrchy moc neseděj. Ono to na WRcách tolik nevadí, ale na běžné ježdění by to mohlo vypadat špatně. No uvidíme-snad budou dobře udělaný.. to jo to máš pravdu,ale spíš mám strach z toho nárazníku jak bude pasovat,ty blatníky by měly být bez problému no i když jeden nikdy neví.pak dám foto až se bude pasovat.už se těšim na finální výsledek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Chlape moc ti držím palce. A když styl WRC tak jako podvozek bude doufám pořádnej štelovák v pořádnem rozpětí jak nahoru tak dolu... WRC musí umět bejt aj zvedlý a zase tak moc po zemi se nikdy neplazej. Ale fandím ti ať se podaří ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Chlape moc ti držím palce. A když styl WRC tak jako podvozek bude doufám pořádnej štelovák v pořádnem rozpětí jak nahoru tak dolu... WRC musí umět bejt aj zvedlý a zase tak moc po zemi se nikdy neplazej. Ale fandím ti ať se podaří ;-) no jasně jak jinak štelovák bude,už hlavně jenom kvůli zimě,a na zem úplně nepůjde budu se snažit dodržet styl WRC a bude nějaká ta mezera v podběhu.jinak podvozek by měl být treninkovej HP ze závodní octavie.sice to budu dělat jako poslední,ale už koukám jak udělta otvory na chlazení turba a odvod teplýho vzduchu z motoru.bude to hrozná práce,ale detail dělá pěknej celek,takže to chci fakt co nejdetailnějc to půjde udělat(teda krom polepů,ty dávat nebudu).jinak díky,a určitě hned jak budou další věci nebo se začne auto něj přibližně rýsovat tak hedn dám nový foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 tak křídlo a zrcátka jsou už na autě.zatím jen pořád čekám na nárazníky,tak doufám že taky co nejdřív budou.ještě dodám pár fotek jak ted octa vypadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 tady jsou ty fotky.jo a ještě jedná drobná úprava odstraněn nápis''octavia'' 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 HOĎ SEM NĚJAKOU FOTKU Z BOKU ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 by mě zajímalo jak je vidět do zadu přes ty z5 zrcátka???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 by mě zajímalo jak je vidět do zadu přes ty z5 zrcátka???? no je to horší než s těma origo,ale už jsem si zvyknul.takže to není nejhorší.ale co tak halvně že to vypadá(a na zimu půjdou stejně zase origo,takže s těmahle stejně moc dlouho nezajezdím) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 HOĎ SEM NĚJAKOU FOTKU Z BOKU zrcátek nebo celý auto?celý auto z boku nemám,takže jedině zítra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 tak tady je další pár foteček s novýma světlama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.