RAZTY Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 TY ZRCÁTKA VYPADAJÍ ZAJÍMAVĚ......NA TÉ JEDNÉ FOTCE VPRAVO NAHOŘE STOJÍ TAKY JEDEN PĚKNÝ BĚLOUŠ 02, ALE NEMÁ TAK PĚKNÉ KOLA JAKO TY ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 TY ZRCÁTKA VYPADAJÍ ZAJÍMAVĚ......NA TÉ JEDNÉ FOTCE VPRAVO NAHOŘE STOJÍ TAKY JEDEN PĚKNÝ BĚLOUŠ 02, ALE NEMÁ TAK PĚKNÉ KOLA JAKO TY ;) díky.jo ta O2 nevypadá špatně,tu má jedna paní a před tím měla i docela pěknou O1 taky bílou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 tak jsem si po dlouhý době udělal zase radosta pořídil jsem si pár věcí na svýho plecháčka.dnes jsem si přivezl černý sedačky a loketku a taky se chystám ted někdy vyměnit zadní nápravu za kotoučovou.jak budu mít fotky hned přihodím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 tak sedačky jsou přehozený a zroivna jsem přidal novou řadičku a loketku.ted ještě vyměnit spodek přístrojovky a tapecy a interier bude hotov.foto přihodím zítra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 no a facelift bude hotovej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 no a facelift bude hotovej ale zatím pouze interieru.pak mě ještě čeká předek a zadek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 ale zatím pouze interieru.pak mě ještě čeká předek a zadek stejnej postup jak ja 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 to jo.jen já nemám vnitřek v kůži,ale z G4.a přemýšlím o tom že prodám ty široký blatníky a udělám jenom nějakou decent úpravu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 ještě jsem zapoměl přidat foto lakovanýho krytu motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 jenom do cerne dej to 1.9TDI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Pekne to je... Koukam ze se jeste lakuji víčka od nadobek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Pekne to je... Koukam ze se jeste lakuji víčka od nadobek. přesně tak a ještě bude filtrbox.jinak díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 jenom do cerne dej to 1.9TDI jasně jak bude čas tak si s tím pohraju.to bylo takový na rychlo a nechtěl jsem, to nechávat doma aby mi to někdo neodřel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 to jo.jen já nemám vnitřek v kůži,ale z G4.a přemýšlím o tom že prodám ty široký blatníky a udělám jenom nějakou decent úpravu a jaký máš sedačky z GIV? nějaký sportovní?.. těch širokejch blatníku je škoda ne?Vypadalo by to jak civilní WRC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 no jsou lepší než co jsem měl,jsou hlubší,jdou nastavit níž a líp se v nich sedí.a ještě mám řadičku z golfa a loketku se stejným vzorem jako sedačky.za chvilku přihodím i foto.těch blatníků je škoda,ale nemám ted peníze na celkovou přestavbu a navíc stavím ještě jedno auto,tak vůbec nevím jak to bude.taky by se mi to líbilo jako WRC ale zase to dělat za každou cenu se mi taky nechce.třeba by někomu udělali větší službu než mě.ale uvidím jestli o ně vůbec někdo bude mít zájem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 jj to máš pravdu aby ta přestavba stála za to tak by to bylo dost drahý av jednoduchosti je taky krása jako třeba tohle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 jj to máš pravdu aby ta přestavba stála za to tak by to bylo dost drahý av jednoduchosti je taky krása jako třeba tohle tak tahle vypadá dobře,když bych to bedělal jako WRC tak přesně v tomhle stylu.akorát s tím velkým křídlem,jinak jenom snížit a velký kola.možná ještě RS přední nárazník a face zadní nárazník a nic víc.prostě něco jako je ta tvoje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 tak tady přidávám zatím jenom foto řadičky.sedačky jsem zkoušel taky.ale je to focený jenom telefenom a blbý světlo tak je ani dávat nebudu protože stejně skoro nic není vidět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 tak končeně přidávám ty fotky interieru,teda zatím jenom sedačky atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 ještě pár fotek jak vypadá octa ted,když se s ní kadý den jezdí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Ty sedacky jsem vdzy nenavidel, nevim proc asi je to kvuli tomu materijalu - po celodenim sedeni v aute vipadaji stare a osoupane, ale na 100% jsou mekci a pohodlnejsi nez klasicke u Octy, ze? Kolik staly? A je cistounka jak snih, ta moje tmava modra je hnus, vcera cesta do more a je spinava jako bych je mesic nemuval. Bud rad ze mas bilou! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 TY SEDAČKY JSOU Z GOLFU ŽE :) JSOU Z TAKOVÉHO DOBRÉHO MATERIÁLU A DOBŘE SE UDRŽUJÍ :lool: PARÁDA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Semisek je fajny :)me se to libi :)pekne pane :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Dobré sedačky a super řadička... taky mám a suprově se drží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Ty sedacky jsem vdzy nenavidel, nevim proc asi je to kvuli tomu materijalu - po celodenim sedeni v aute vipadaji stare a osoupane, ale na 100% jsou mekci a pohodlnejsi nez klasicke u Octy, ze? Kolik staly? A je cistounka jak snih, ta moje tmava modra je hnus, vcera cesta do more a je spinava jako bych je mesic nemuval. Bud rad ze mas bilou! jsou o dost měkčí a pohodlnější než klasický a jdou nastavit níž než ty původní.jinak mě stály 4500kč.a za tu bílou jsem rád,po 2 tmavých autech to je paráda na údržbu i když ted jsem si už asi 2 měsíce nemil a taky podle toho vypadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 TY SEDAČKY JSOU Z GOLFU ŽE :) JSOU Z TAKOVÉHO DOBRÉHO MATERIÁLU A DOBŘE SE UDRŽUJÍ :lool: PARÁDA přesně tak jsou z golfu.a na údržbu to je přímo luxus,jsem je včera luxuval a jde to samo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Semisek je fajny :)me se to libi :)pekne pane :lool: díky,ale aby byla trošku na úrovni jako tvoje to dá ještě chvilku práce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Dobré sedačky a super řadička... taky mám a suprově se drží :) díky,je o mnoho lepší než ta původní řadička a taky mi příjde o něco kratší.se divim že něco podobnýho nedávají už v prvovýrobě.líp se drží a taky vypadá líp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 jinak všem děkuju za chválu a jsem rád že se líbí.jen ještě dodělat zbytek introše do černa a budu spokojen.jo a ještě jedna maličkost co bych chtěl udělat,ale to už asi někteří z vás vědí že bych chtěl dát i budíky z G 4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Ty z Ocean a Edition modelu s tim stribrnim ze? Ty jsou paradni ale nevym jestly se tam vejdou, zda se my ze octa ma inci plast nad volantem nez golfik, ale take se my zda to tu negdo uz delal?!?!? Ty z toho jeste chvilku a udelas Golfa IV. :) Mne se vzdy zamlouvali sedacky z Golfu IV highline, takovej ten material jako ma Octavia ve zlutem odstinu "panama" a jsou k tomu jeste sportovni. Ale ne vym jake jsou s mekkosti, zda li jsou jeste tvrdsi nez ty moje ambiente. Ty jsou tvrde jak kamen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.