Přejít na obsah

moje octava

Doporučené příspěvky

Moje nejaka predstava pro Tvoji octu by vipadala takhle:

carbon folie na kapotu, strehu (mozna i kufr) a spoiler urcite, dopredu face naraznik s velkou centralni mrizkou, kola nejaka japonska petipaprskova seda nebo jak ja rikam granitova (Kosei ma tak krasne modely) a budes mit z toho neco jako japonskej styl, decentnej a zbesilej. Tuning moc rad nemam ale gdy bych delal neco s autem jedine todle nebo cult - kuze a chrom.

Pokud braha bude myt cas tak ho nakecam at udela photoshop takove upravy a pak to hodime sem.

Hlavně né japonskej styl na octavii...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

díky,už se těším až budou na autě.no ty paraboly předělávat nebudu,protže ty světla už jednou byly rozřezaný a znova je řezat nechci a navíc z toho vindat tu čočku nebude jan tak,je to docela složitě naskládan,tak to nechám tak jak to je,hlavně že to bude svítit líp :palec: doufám že budou na autě už příští týden

Odkaz ke komentáři
tak to jo..to sry....to sem tě teda podcenil a čekal HIDku.... tohle je paráda... :smich:

díky.takovej blázen nejsem abych dával HIDky.hned jak jsem tyhle světla viděl tak jsemvěděl ža tam půjdou,protože tyhle mi moc neseděj už jenom tím jak svítě,tak doufám že tohle bude lepší.jen škoda že je nemůžu dát protože nemám konektory :smich:

Odkaz ke komentáři
díky.takovej blázen nejsem abych dával HIDky.hned jak jsem tyhle světla viděl tak jsemvěděl ža tam půjdou,protože tyhle mi moc neseděj už jenom tím jak svítě,tak doufám že tohle bude lepší.jen škoda že je nemůžu dát protože nemám konektory :smich:

konektory se mi někde válej :smich:

Odkaz ke komentáři
jackie:

no já čučím, světla fakt parádní :) . a jakej bude předek? face? RS? maska origo s černým rámečkem nebo jiná? četl jsem asi 3 strany zpět a buď jsem to přehlíd nebo to tam není. Každopádně to bude luxus :) .

díky moc.předek bude face nebo RS to ještě nemám rozmyšlený,ale spíš RS.maska bude origo s černým rámečkem a pak už jen pár drobností a snad buzde na chvilku hotovo.jinak díky za chválu :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...