Guest Space Odesláno Září 24, 2011 Sdílet Odesláno Září 24, 2011 Koupil jsem OII sice v provedení Elegance, ale prostě tomu chybí základní věci, jako je například výhřev předních sedadel - je to klasické téma všech OII diskusí, ale tady jsem to nenašel, nebo přehlédl, ale našel jsem tu třeba exkluzivní návod na dodělání osvětlení prostoru nohou, tak se ptám, zdali to tady někdo náhodou neřešil? Problém nefunkční dečky na místě řidiče jsem našel.. Takže k věci - mám Climatronic (už jsem vyměnil na Climatronic s regulací výhřevů) - dokonce jsem i vyřešil (pomoc Ferdy) problém s počty servomotorků, mám sedadla s dečkami a chybí mi to poslední - natáhnout kabeláž a tu zapojit. A to by mně zajímalo Nechci kupovat kabeláž za miliony, tak se chci poradit...jak si ji případně vytvořit (piny a konektory..třeba 000979025) Kdyby tady nějaký šikulka udělal foto návod s montáži, tak by měl dostát Nobelovku... :D Díky moc nasměrování, nebo konstruktivní příspěvky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Funb Odesláno Prosinec 29, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 Mám stejnej problém, sháním kabeláž a ještě teda nemám Climatronic panel s regulacemi výhřevů, (sedačky s dečkami jsou již na místě) chystám se to dát do kupy - zima bude ještě tuhá. Pokud jsi to již vyřešil děj vědět jak, pokud ne budu rád když někdo poradí. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 29, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 kup tu kabeláž z odkazu a nevymýšlejte kraviny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kislla Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 chlapy tohle jsem nasel, taky se na to chystam, mate tam i navod se zapojenim , jen by me zajimalo pokud vymenim climatronik bez regulace stupnu vyhrevu za ten s regulaci jestli mi po zapojeni mi to bude fungovat normalne i bez nejake upravy kabelaze (prepinovanim) dik za info pripojuji linky : http://www.htcar.cz/vyhrivani-sedadel-skoda-octavia-ii-k-orig-panelu/d-70828/ http://www.htcar.cz/files/HTS-OCT_II_ORIG_montazni_navod.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.