Přejít na obsah

S levým blinkrem bliká i tlačítko výstražných


Sprite

Doporučené příspěvky

Vím, že už se tu několikrát řešil problém s blinkry, s páčkou blinkrů, tlačítkem výstražných atd. Ale nikde jsem nenašel, že by někdo řešil problém jaký mámteď občas já. Cca před půl rokem jsem vyměnil páčku blinkrů i tlačítko výstražných blinkrů - oboje nové kupované originál u dealera škoda, protože mi blinkry pořád zpomalovaly až přestali jít úplně.

 

Ale k mému dotazu. Poslední měsíc se mi občas stane, že když dám blinkr doleva, tak mi zároveň s kontrolkou na palubovce začne blikat i tlačítko výstražných blinkrů. Když ho zmáčku, blikaji normálně všechny blinkry a po vypnutí už bliká správně jen levý a kontrolka levého na palubce. Při blikání doprava se to ještě nestalo. Jde tedy o to, že se rozbliká výstražný trojůhelník při levém blinkru.

Nesetkal jste se s tímto někdo? Autoelektrikář(Vaša)se s tímto prý ještě nesetkal, ale říká, že by to viděl spíš na tlačítko výstražných. Ale ve škodovce mi zase tvrdí, že to bude páčkou. Blbý je že to dělá jen občas a strašně nahodile, takže se to nedá moc zjistit kde je chyba. A ve škodovce mi pořád vnucují jen páčku, kterou se mi ale nechce zbytečně měnit. Mě totiž přijde taky logičtější to tlačítko výstražných blinkrů. Uvítám každou radu, pokud jste se s tímto někdo setkal. MOC díky

 

Auto je OI poface

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...