Sentinel Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Zdravim jelikož halogenky mi svítili na prd at už jsem měl základní žárovky nebo +90% furt to bylo na nic. HIDky se mi už nelíběj a stejně chci to mít už všechno bez problémů a tak ;) Tak jsem se chtěl zeptat když to tu ještě v sekci neni co všechno je potřeba? Stačí sehnat xenon lampy, výbojky a ty trafa+motory do světel a je to všechny? Nepředělává se kabeláž? Nebo se to píchne na ty kabely který mi ted vedou do halogenů? Jestě jsem xenony neviděl na živo tak nevím jak je vzadu vyřešená kabeláž. Zvládnu to sám vyměnit až to budu přestavovat? Nemaj ty motorky nějakou servisní polohu na kterou se musej nastavit a tak? Jestli tu je návod tak se omlouvám ale koukal jsem se na web. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Potrebujes nastrojene svetla a konektory k nim (povodne treba prepinovat, nesedia navzajom), ak chces, aby to bolo komplet podla litery zakona, tak este treba ostrek svetiel a naklonove snimace na prednu a zadnu napravu. Xenony nemaju koliecko na nastavovanie vysky/sklonu svetiel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Aha díky takže když tam nebudu mít ostřiky a náklonový čidlo tak technickou neprojdu? Nebo stačí jen to čidlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 No zalezi od cloveka., co robi tu STK. Mal by vyskusat, ci tie ostreky funguju. Ale ako som videl, par ludi ma nalepene len krytky z ostrekov OII/FII a "akoze ostrek zrovna nefunguje". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 Paráda díky ty ostřiky asi vyřešim taky tak nalepením, ale čidla pořídim. Asi u xenonů taky nejde demontovat přední sklo co? Taky je spečený už od výroby? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 jj, vsetky face su rovnako robene (lepene ultrazvukom, alebo cim to je) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.