Přejít na obsah

Co proti hlodavcům

Maxim

18 hlasů

1. 1. Máte někdo zkušenosti s hlodavci v motorovém prostoru?

• Ano
      13
    • Ne
      5

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Nazdar chlapi, hledal jsem to tady na fóru a nemohl jsem najít toto téma. Už jste měli někdo problém s hlodavcema v motorovém prostoru? Sousedovi loni krysy prožraly hadičky v motoru a celou tu látku co je zespodu na kapotě. A já jsem dnes objevil na krytu taky nějaké stopy. Používáte nějaké odpuzovače nebo něco na ten způsob? Nerad bych aby mi tam ty bestie něco prokously. Díky moc

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Na netu se dá koupit taká blbost co píská a dá se do motorového prostoru, nám to spolehlivě pomohlo jenom (asi mám dobrý sluch) jsem to pořád slyšel když jsem šel kolem auta :D . Na netu jsem viděl více schémat i vylepšených, kdy se mění frekvence zvuku, tj. že si na to kuny nezvyknou tak to plánuji si zbastlit sám.

Odkaz ke komentáři

Taky jsem měl problém s kunou.Dala se do kabelů,hadiček.Vyzkoušel jsem všechno možné,vlasy,stromečky,chvilku pomohl elektronický plašič,ale kuna si zvykne,(frekvence je stejná),takže výsledek žádný.Ted mám ve dvou autech pověšené kuličky do záchodové mísy a v autech 3/4 roku není známka po kuně.V autech vedle stojící,kuny řádí dál.DOPORUČUJI zkuste chemické kuličky do WC.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...