Přejít na obsah

Siegel

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    131
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Siegel's Achievements

0

Popularita

  1. Mám RS . systém Lovato Problémy zatím žádné Spotřeba takových 10L/100 v zimě si připočti ještě takých 0,2Kč/km určitě. Jede to chvíli na benzín vždy než se zahřeje. + já tam mám nad určité otáčky každý 10tý vstřik benzínu kvůli ochraně ventilů. Pokles nějaký je, ale skoro zanedbatelný.
  2. Siegel

    Spider PRODANO

    asi nemáš auto :D za 9 koupíš jen ty zánovní gumy v 17", a navíc už jsem to prodal ;)
  3. Siegel

    RS podvozek

    Zdravím, potřeboval bych pomoct, praskla mi pružina tak jsem měnil předek opět na origo + uložení origo (auto O1 RS) a mám to vysoké jak scouta ... v servisu kde mi to měnili prej jsem měl o 15mm vymlácené uložení, tak že je to prej tím... Měnil mi to známý tak bych neřekl že je to naký podvod. Máte tu někdo nové pružiny na RS? Nebyla by fotka? Přikládám mou Ještě plánuji najít barevné označení co je na pružinách, ale asi je to směrem ke kastli, jen pohledem nic nevidím.
  4. Otázka co na to budoucí kupce? To asi rád nebudeš při případném prodeji.
  5. Radas - a k čemu vlastně je tohle vlákno? , nebo jste to založili pouze pro možnost chvály těchto článků?
  6. Siegel

    Pohodlné sedačky

    jo sry to sem pozapomněl dodat, Seat Leon Cupra
  7. Nemáte někdo nejlépe Zlín a okolí typový list na O1RS O1RS 17x8J 225/45 případně jsem slyšel, že stačí pujčit velký TP. ET disků nevím, ale to už se asi neřeší ani při nehodě nebo ano? Díky moc za tip.
  8. Siegel

    Pohodlné sedačky

    Už jsem zapoměl na tohle vlákno, ale pořídil jsem si tyhle nakonec a je to luxus :). O hodně pohodlnější a nešpiní se jak ty z RS. Ale Recaro to neni, vypadá to skoro to samé, ale Recaro budou asi ještě jinde. Boční vedení je taky o něco lepší. Polosporty z Golfa jsem měl taky a neni to úplně ono. Tyhle jsou fakt top :) . Ještě do červeného auta mi hodně pasují. Navíc na zadku se skoro nedalo sedět u RS a u tyhle je to jak v bavlnce :D , né že bych tam ale někdy sedával.
  9. jo, prej to vystačí na 1 auto :D , ale ty výsledky jsou pěkné jestli to neni reklama
  10. No něco zkusím a pak dám vědět dík moc za tipy.
  11. Co vy na tohle? http://autosalon.iprima.cz/videa/co-nejlepe-osetri-karoserii-auta-i a http://autosalon.iprima.cz/videa/co-nejlepe-osetri-karoserii-auta-ii Zde ještě nějaké srovnání http://autosalon.iprima.cz/clanky/jak-dopadly-testy-autokosmetiky Logicky nanotechnologie je budoucnost, ale že by už přítomnost?
  12. jooo to mě mohlo napadnout, to máš pravdu.
  13. No tu na Zlínsku většína O1RS jezdí na 10w60 údajně má RS hodně špatné chlazení oleje, už to dlouho plánuji zjistit přes diagnostiku za jízdy, ale nějak jsem se k tomu nedostal jestli je ten olej fakt přehřátý. Moje logika je ta, že s tím zas tak závodně nejezdím, tak mi stačí horší 50ka. Až něco zjistím, tak dám vědět.
  14. tady nejsme v TV, jinak mě nenapadá co by to mohlo byt. A nepoškodí to lak ta žeravina?
  15. no já zatím zkoušel jen COYOTE Odstraňovač asfaltu, který sice funguje pěkně na menší asfaltové nečistoty, ale já tam toho mám hromadu a není to co bych si představoval. Ale budu objednávat ironX na kola, tak jestli to funguje dobře i na asfalt tak nebudu pořizovat další připravek, to jsem nevěděl :).
×
×
  • Vytvořit...