Přejít na obsah

Stálé svícení přístrojů u O2 FL

omicron

Doporučené příspěvky

Je možné nějak aktivovat - nakodovat stálé svícení přístrojů u O2 FL?

Přiznám se, že tato funkce by pro mě měla přínos, mám Light Asistenta, ve dne nechávám tedy obvykle automaticky rozvícené denní svícení (v mém případě LED), a v tomto režimu svítí (a to pěkně) pouze ručičky budíků, a budíky samy se rozsvítí pouze při automatickém (nebo ručním) přepnutí na hlavní světla.

Na budíky je ale někdy blbě vidět, a přivítal bych možnost trvalého podsvícení budíků ihned po zapnutí zapalování. A trvalé podsvícené budíky vypadají o dost lépe, je to tedy nejen praktická funkce.

Nemá někdo zkušenost ? Díky.

Odkaz ke komentáři

Ne, myslim, ze ne, tak slepy snad jeste nejsem ;), pokud jsou v rezimu Auto rozsvicena jen denni, budiky nesvitej, sviti jen jejich rucicky. To nevim, proc tak je, nekdy opravdu je na ciferniky blbe videt, ackoliv je dobre videt svitici rucicka, coz u rychlomeru je trochu tristni, zvlaste v obci.

Odkaz ke komentáři

hmmm, tak to není moc chytré, mě svítí ručičky i budíky, jak v režimu nula, tak i auto (společně s denními světly, ty jdou pokaždé),

v budíkách je čidlo, které reguluje jas ciferníků, pokud mám přepnuto na nulu, tak dokonce za šera ubere jas (bere info z čidla na skle, že je tma) a tím, že nevidíš na ciferníky tě nutí zapnout osvětlení auta a tedy i ciferníků.

Odkaz ke komentáři

Moje LKcko ma samozrejme take cidlo svetla, pouziva ho na mnoho veci, ale s podsvicenim budiku to neni u FL provazane.

Vzhledem k velke identite az shodnosti el. vybavy techto aut se domnivam, ze to je jen (z VW marketingovych duvodu) dalsi neaktivovana funkce v Octavii FL.

Nicmene by me stacilo, aby se po nastartovani budiky (a tedy nejen rucicky, jak ted) podsvitily, a ne az po zapnuti hl. svetel (at uz automaticky ci rucne). Ta vazba na okolni osvetleni neni az tak nutna...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Skúsim to zistiť, ale obávam sa, že to nepôjde. Info o zapnutých svetlách budíky dostávajú po CANe, a to, čo na základe toho majú spraviť, je v nich naprogramované. Je kľudne možné, že to tam je nastavené natvrdo, teda že sa má zapnúť podsvietenie po otočení kľúčika. Golf má aj iné BCM, aj budíky.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...