Guest yazzzerrr Odesláno Srpen 12, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 Ahoj, mám pár dotazů: 1) interval výměny rozvodů (mám najeto 113 000km, a nikde jsem nenasel kdy se mění... - ani v manuálu) 2) pokud auto déle stojí (cca 2 dny ale ne vždy) a zaprší tak mi tak 200m po rozjezdu sem tam vynechá 3 válec (diagnostika hlásí - sporadická závada - chyba zapalování 3 válce), kolikrát ani neblikne závada motoru. Nevíte někdo co by to mohlo být? (mechanik mi tvrdil že mi probíjí kabel od svíčky do zapalování) vyměnil je (kabely) a závada přetrvává, svíčky prý byly měněny v 60 000km 3) Když jsem jel před 14 dny na dovolenou tak mi zničeho nic po 100km jízdy začal znova vynechávat 3 válec, ale tentokrát víc a skoro to ani nezrychlovalo. podezříval jsem čerpadlo a tak jsem natankoval plnou nádrž (zlobilo to při půlce) a auto se doteď chová úplně normálně a to už jsem měl i daleko pod půlkou nádrže. (diagnostika hlásila - sporadická chyba - něco něco příliš bohatá směs) Máte někdo nějaký nápad? Co by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 (upraveno) Tak pokud vim rozvody se dělají po 90tis. A svíčky po 60tis jak je napsáno v tématu někde níž. Ta svíčka by to třeba mohla bejt. Napiš kod chyby a já se ti kouknu do knížky. Upraveno Srpen 13, 2009 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Spidi Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 Výměna rozvodů se u motorů 1.6 74 a 75 kW dělá při 120.000 km. Překontroluj průchodnost zapalovacích kabelů, jejich zapojení (obě strany :) ) ), zkontrolu čistotu a oxidaci kontaktů, samozřejmě mrkni i na stav elektrod zapalovacích svíček, protože pokud byly měněny v 60.000 km a máš najeto 113.000 km, tak už asi bude po nich... ;) Souvislost s tankováním a závadami je nezvyklá, každopádně překontroluj funkci čerpadla, regulátoru tlaku paliva, zapalovacího modulu a hlavně lamda sondy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban75 Odesláno Listopad 5, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 mel jsem totez a vyresil to servis a vymena vstriku paliva cca 2.700,-Kc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karkulka 77 Odesláno Červenec 4, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2016 Nechce se mi zakládat nové téma a odpověď na moji otázku jsem zatím nikde nenašel. Na oktávkách je docela hodně šroubů na 12 hranné ořechy, například poloosy jsou 32 a dvanáctihranný pokud se nepletu? No a nyní jsou 12 hranné potřeba i při rozvodech? Než se do toho pustím ať si nakoupím oříšky, mám vše klasické šestihranné. Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.