Guest Hengs Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Zdravím prosím o radu . Spadlo mi okno u spolujezdce jak to spadlo tak tam něco pokřupalo tak asi plasty na pojezdu , tak jsem se chtěl zeptat jestli ten celý mechanizmus co ovladá stahování okna jde vytáhnout i s motorkem . Děkuji za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 Klasický problém, mrkni sem Můj odkaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Hengs Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 Dík moc dneska se do toho pustím tak jsem zvědavý co tam bude špatného :( . Jinak jsem to už dělal 4x ale nebylo to u mého auta tak jsem tam vrazil jen klínek aby okno nepadalo :lool: ale teď už se to stalo bohužel i u mé octavěny tak to musím spravit...Doufám že podle toho tvého odkazu se mi to podaří ;) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JaMull Odesláno Listopad 23, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2016 Návod na opravu u faceliftové verze O1 ZDE i s číslem dílu na výměnu za 20 korun :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.