Bramburek228 Odesláno Říjen 24, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 Dobrý den, mám problém s tím, že mi samovolně při jízdě zhasne pouze pravý xenon a při následném dojetí do cílu a následném nastartování se chyba odmaže a xenon vesele svítí dál. Při přijetí do autorizovaného servisu mi bylo řečeno, že když vše funguje, nepoznají kde byla chyba. Nevím, jestli to je výbojkou, baterkou,... Nemohu udělat nějakou diagnostiku já sám ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Aký si zdatný? môžeš meniť diely medzi stranami a sledovať či to bude robiť druhá strana napríklad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bramburek228 Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 Aký si zdatný? môžeš meniť diely medzi stranami a sledovať či to bude robiť druhá strana napríklad. U normálních žárovek by to nebyl problém, ale díky xenonům si nechávám měnit i parkovačky v autorizovaném servisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Listopad 27, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2011 Dela mi to obcas taky, a taky prava strana. Ale vzhledem k tomu ze tam vybojky frci 6 let a mam aktivovane automaticke rozsvecovani svetel, obe je vymenim.. Uz si to zaslouzi a myslim ze problem bude vyresen.. Ani xenon neni nesmrtelnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.