Přejít na obsah

Corradov combajn

Doporučené příspěvky

Mrzí ma ze sa muselo pristupit k takemuto rieseniu, ale co uz..setko pekne sa raz konci a nieco pekne sa zacne sakze? Dufam ze aj sem sa nazbiera taky super kolektiv ako bol na starom fore. Kde sme si poradili, posrandovali, ponadavali. Dufam ze to sem nesklzne len do kecov o nicom a ze sa sem znova nazbieraju take dobre navody ako boli na starom fore. ;)

K autu:

MR08, 2.0 TDI pre neznalych 140koni, vybava elegance + STREAM MP3, metalíza storm, nejake drobnosti a DEFEND..

Funkčné úpravy ktoré už prebehli:

- zásterky vpredu aj vzadu

- gumené tesnenie kapoty

- osadenie OSRAM NIGHTBREAKER H7, Philips NIGHTGUIDE H1 a parkovačky od Xenonov namiesto seriovych ziaroviek

- schránka za zadné sedadlá

- nakodovanie funkcie CORNER

Plánované úpravy

- Superb1 lampa + komplet LED

- svetelný a ďaždový senzor + stmievajuce speťaky

- disky sputnik - pneu su uz doma (goodyear eagle F1)

- strieborné kryty kluciek - plné

- zadné FL svetlá v prípade nehody aj nárazniky RS/FL

nabehaných 43 000 a zatial bez problémov(klop klop), s motorom spokojný, na farbe dost vidiet spinu co ma dost s*rie..ale ked je auticko nalestene vyzera megabomba super :(

Fotky:(su to len mobilove narychlo spravene fotky)

post-144-1245693237_thumb.jpg post-144-1245693276_thumb.jpg

post-144-1245693305_thumb.jpg post-144-1245693314_thumb.jpg

post-144-1245693434_thumb.jpg post-144-1245693472_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak dovodov je viac.prvy policajti za hranicami napriklad rakusko niesu taki zhovievavi ako ti slovenski.tu je vacsia sanca pokutu zmiernit..dohodnut sa ako v zahranici..tam ked sa zacnes dohadovat tak zacnu ist po tebe este viac..zacnu kontrolovat cele auto..aa to by som necel zazit..dalsia vec..na slovensku viem kde zvyknu merat..+ radio Expres to istii..takze viem kde si mozem dovolit na to slapnut a kde radsej ubrat a usmievat sa im do aparatu :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

tak dnes prebehla serviska...uuuf..cakal som od toho viac...

faktura 253€

vo fakture:vymena oleja, olejoveho filtra, prednych stieracov, kompletne umytie celeho auta aj vnutro(13€)umyvali ho traja :), kontrola brzd, dofukanie pneu, 12litrov letnej zmesi, 1l oleja do kufra, nahradny bezpecnostny kluc + jeden srub(stary kluc je znacne opotrebeny a to ho mam rok...), prebrusenie skrabancov, 10 vonavosmradlavych stromcekov pre oca...

slnecne clony nestihli dojst...to som kurva nasrany este teraz!!!!strasne somsa na nich tesil..a chcel som ich este pred dovolenkou...no hovno z toho...takze ide sa bez nich..

co ma ale potesilo...zmizol hlboky skrabanec zo vcera!!!prebrusili ho 3Mkou..s tym som spokojny :palec:

dnes som sa rozhodol ze medzi dalsie upravy bude patrit plynova vzpera..ak mozem poprosit nejaky nazor na nu tak ho sem prosim hodte...cital som ze nektore kusky sa museli upravovat a podobne...aj tema tu je viem..ale ak tu je nejaky majtel s plynovou nech kludne napise..kazdy nazor ma potesi..

takze po dovolenke prebehnu tri upravy...clony...kolesa SPUTNIK s pneu GOODYEAR F1 aa tlacitko ON/OFF na klimatizacii z VW...

http://www.octavia-vrs.com/technical/clima..._off_button.htm

Odkaz ke komentáři

post-144-1247944241_thumb.jpg

lesti sa to tou s bielym vrchanok...ono to ani neni tak lestenie...skor prebrusenie...

robi sa to takto..

miesto najskor utrie handrou dosucha...

potom vezme take nieco ako brusku...je to to iste len namiesto kotuca tam ma taku "handru" ktora sa kruti a tym ten lak lesti (brusi)

na tu brusku si da tu pastu..rozotrie to na vopred vycistene miesto a potom tu brusku zapne...a lesti to...

nakonec to utrie tou pastou s modrym vrchnakom...

potom sa to musi len umyt a vysusit

firma ktora to robi na slovensku...

http://www.autoaudiotiptop.sk/page9.php

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...