Přejít na obsah

Corradov combajn

Doporučené příspěvky

chtěl chtěl, ale dnes som kupil noveho mazlika na vikendy...aa octa ide zatial bokom :)

VW Corrado 2.9VR6

rok vyroby 1994(faceliftovy model)

farba - modra metaliza (neco podobne ako mam na octe)

som treti majtel

auto je dovezene z nemecka...ale kupene uz na slovensku...ma to certifika originality a setko potrebne..platne STK...je to velmi zachovaly kusok..moj uz druhy...nabehanych ma 171 000 co je velmi dobre...motor je po GO...ma nove tlmice Bilstein a predne a zadne kotucee + brzdove dosticky...cena bola velmi prijatelna..:)

vybava je skoro plna..chybaju len kozene sedacky...ma to elektricke stresne okno...tempomat..sedacky RECARO...radio...8reprakov...kozeny volant(ale je hnusny uz len na pohlad!...atd

samozrejmostou u tohto auta je vysuvne kridlo..mne sa vysuva pri 120ke..ale idem si to nastavit na mensiu rychlost...cca 80-90...pri predbiehani...

co sa tyka motoru...octavia sa nanho vobec nechyta...je pri nom ako zaspata!100ku to spravi do 6tich sekund aa maximalka konci nieco pri 260ke...tento kusok mam par hodin a stihol som nanom ist uz 180 aa ťahaa kraasne!ma to manualnu 5° prevodovku...

par much ma tiez...nedoliehaju vodicove dvere...kvoli tesneniu...a treba vymenit vsetky gumene tesnenia na karoserii..to je teraz prvorade...potom je trosku viac zosuchana vodicova sedacka...ale idem to dat cele precalunit do bielej koze...aa na sedackach je napise recaro...ten bude cierny :)

pridam aj fotky s octou len co ho este prevetram..musim ist natankovať lebo mam prazdnu..a vezmem mu tam hned nejaku 100oktanovku :)

Odkaz ke komentáři

to je fakt...je vidiet ze uz ma za sebou nejaky ten rocik..ale pre mna to auto velmi vela znamena :rolleyes: ..toto je uz moj druhy kusok aa co sa tyka spolahlivosti..aj napriek tomu ze ma auto 15 rokov je velmi zachovale...mas pravdu stare je ale odmalicka je to moj sen preto som si ho kupil znova a uz ho z ruky nepustim..mne ani nejde tak o vykon..ide skor o to ze tych aut sa vyrobilo 25 000kusov a na slovensku ich je vratane toho mojho nieco okolo 40ky! aa koli tomu ze je to taka raritka som ho chcel mať :huh: ..dizajn toho auta je urcite nekde inde aa s octaviou sa to neda ani porovnať:)je to moja srdcovka preto som si ho kupil znova :o

inak dost pecka :o

post-144-1248367601_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

nazdarek...tak som sa vratil v sobotu z dovolenky.

najazdil som 2500 km...bol som v aj benatkach.

priemerna spotreba tam 5,5 - plne obsadene a nalozene auto!

naspať bola priemerka 6,1 - plati to iste co hore

cestou tam som predpisy dodrziaval v kazdom state aj u nas..obcas mi ulietla rucicka na 140(ci dialnici alebo okreske pri predbiehani)

cestou naspeť som obcas v rakusku siel 160 a na slovensku to bolo vzdy nad 160 na dialnici

cesta trvala 11hodin cisteho casu (bez prestavok)

octavka nemala ziadne problemy..akurat jeden co ma dost potesil..prasklo mi celne sklo..potesilo ma to preto lebo si mozem dat konecne dazdovy senzor a samostmievacie cerne zrcatko...a este som niekde na fore cital ze skodovka robi uz aj "modre" predne skla..co je na tom pravdy??a kolko to stoji?

Odkaz ke komentáři
octavka nemala ziadne problemy..akurat jeden co ma dost potesil..prasklo mi celne sklo..potesilo ma to preto lebo si mozem dat konecne dazdovy senzor a samostmievacie cerne zrcatko...a este som niekde na fore cital ze skodovka robi uz aj "modre" predne skla..co je na tom pravdy??a kolko to stoji?

to sklo stojí 12tisíc a je to také, že má taký filter ako na slnečných okuliaroch, takže zapadajúce slnko ti nevadí :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak gratulujem k novému sklu. Aj mne ho už menili, akurát že ja som do neho hodil mobil od nervov. Ale urobili mi ho dobre. Lebo kakarátovy po výmene skla, pri rýchlosti nad 160km/h vydávalo pisklavý zvuk. Strašné!!!!

A kde si bol v Taliansku? Ja som bol z IT úplne unesený. Je to nádherná krajina.

Odkaz ke komentáři

Bol som v severnejsej casti blizko pri meste Caorle..konkretne som bol v meste Eraclea Mare..ale bol som aj na vylete v Benatkach a tam bolo uzasne! Parkoval som na 10poschodovej garazi uplne hore na streche odkial bol nadherny vyhlad do pristavu kde stali 4 vyletne lode.a prave na tomto vylete mi siel oproti kamion a kamienok sa mi zarval do celneho skla..ale aspon budem mať dazdovy a svetelny senzor :palec:

do buducnosti prajem pevne nervy ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

nie nie..uz som viac menej rozhodnuty pre tento naraznik...chcel som este jeden...ale viac sa priklanam k tomuto...

post-144-1250711823_thumb.jpgpost-144-1250711833_thumb.jpgpost-144-1250711842_thumb.jpg

ale premyslal som este nad tymto

post-144-1250711960_thumb.jpg

prvy stoji 375$

a ten druhy 345$

do toho prveho by som chcel dať hmlovky a smerovku s cirou optikou + planujem Angel eyes svetla a dozadu led svetla oboje od firmy In Pro

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...