motokuba Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 Ahoj všem, Hledal jsem to tady ale nic jsem nenašel :-) potřeboval bych nějaký návod jak vymontovat střešní okno, když se zasune tak zadní část je cca 1cm níž než přední a v autě to celkem hučí když za jízdy na onko přitlačím tak je v autě ticho a pohoda ale jak pustím tak zase okno spadne. Setkal se s tím už někdo? poradí jak to opravit? a kde vznikla ta vůle? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mrosik Odesláno Srpen 31, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Ahoj, řešís podobný problé a také se přidávám s žádostí o radu jak toto seštelovat. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Milan033 Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Chlapi, nápodobně, taky bych to chtěl vyřešit!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FRANK Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Tento problém mám taky, seřízení samotného okna zatím nepomohlo. Až bude trochu volného času, zkusím ještě seřídit celý mechanismus a případně těsnění - viz návod v příloze od str. 29 Karoserie.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FRANK Odesláno Září 11, 2011 Sdílet Odesláno Září 11, 2011 Tak jsem si s tím oknem včera odpoledne hrál. Udělal jsem vše podle návodu, tzn. seřídil samotný mechanismus, trošku "natáhl" těsnění a seřídil okno samotné. Musím říct, že je to o poznání lepší, ale stále to ještě není ono. To okno by potřebovalo v zadní části ještě o malinko výš (když párkrát ťuknu do ovladače na vyklopení, tak se to v podstatě úplně ztiší), ale už není jak ho v nulové poloze přizvednout. Pár fotek: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Honza L&C Odesláno Říjen 8, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2011 Ahoj Mám podobný problém.Zatéká mne dovnitř přez šíbr-možná ucpané odtokové kanálky,nebo zastaralé těsnění. Chci se tedy zeptat,jestli se dá sehnat nové těsnění na sklo a jak provést vyčištění odtokových kanálků. Díky za rady zkušenějších. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sojer Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 aj mne pár krát zatieklo a kvalitne.. až som mal mokré sedačky. treba si zohnať ocelové lanko dlhé cca 2m, najlepšie v obchode s bicyklami (na zadnú brzdu) a ked si otvoríš strešné okno tak v každom rohu je diera na oddtok vody. tie predné odtoky končia pri predných pántoch a zadné za zadným kolesom, ak by si dal dole bočné koberce v kufri, tak by si videl hadičky cez ktoré to má vytekať, mne sa ta hadička dokonca vyvliekla z diery na karosérii a voda mi vtekala do kufra.. som sa divil kde sa tam ta voda bere :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Roman_K Odesláno Říjen 13, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2012 Čaute, mám taky dobrej problém, osprchoval jsem se v myčce, teklo rohama střešního okna, odtokové kanálky jsem vyčistil vyměnil těsnění ( už nikdy víc) a stále trosičku nateče když jedu do myčky, nevíte co s tím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.