Guest violator Odesláno Říjen 28, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 Zdar všem, viděl jsem na dovezené ochcávce zajímavý systém odemykání dálkou - na první stlačení odemykacího tlačítka na DO se otevřou pouze dveře řidiče, na druhé stlačení ostatní dveře. Přijde mi to jako dobré řešení bezpečnosti - poradí někdo jestli lze nakódovat, nebo jinak dodělat do OII před FL ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 28, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 Jde o odemykání jednotlivých dveří, dá se nastavit na MAXIDOTU, jinak je to v manuálu k vozu strana 37. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bramburek228 Odesláno Říjen 28, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 Jde o odemykání jednotlivých dveří, dá se nastavit na MAXIDOTU, jinak je to v manuálu k vozu strana 37. Lze nekde stahnout manual k vozu? Mam ho totiz pouze v Holandstine :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
honzako Odesláno Říjen 28, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 (upraveno) Tady si vyber: http://www.skoda-auto.cz/cze/service/documentation/Pages/documentation.aspx Upraveno Říjen 28, 2011 uživatelem honzako 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Říjen 29, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2011 Jde to nějak nastavit i na O1? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 29, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2011 Kodovanim v komfortke to ide. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Listopad 15, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2011 ...viděl jsem na dovezené ochcávce zajímavý systém odemykání dálkou - na první stlačení odemykacího tlačítka na DO se otevřou pouze dveře řidiče, na druhé stlačení ostatní dveře. Přijde mi to jako dobré řešení bezpečnosti - poradí někdo jestli lze nakódovat, nebo jinak dodělat do OII před FL ??... Ano O2 to ma nastavitelne v MaxiDOTu, a mimochodem, tato funkce byla mozna jiz na me O1 z r.2001 (O1 FL) formou nakodovani :) Takze zadne objev prislovecne "Ameriky"... Lze nekde stahnout manual k vozu? Mam ho totiz pouze v Holandstine :( Skoda Auto ma sve webove stranky, kde mj. jsou ke stazeni i manualy k autum ;) Zkus pohledat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.