Přejít na obsah

Ethanol E85

Doporučené příspěvky

Tak vas tu zas po nejake dobe zdravim a rad bych se zeptal zda to uz nekdo zkousel na nasem dvoulitriku??

Mix nebo samotny??

Docela me to laka, jen jak ctu tak to zkousi nizsi obsahy a o 2.0 nikde nic.

Pokud se zde nikdo neprihlasi nezbyde nic jineho nez to zkusit .. ale jen Mix..

Cekam od vas nejake napady prispevky .. :pivo:

Odkaz ke komentáři

Tak, protoze koukam , ze zde nikdo nechce psat asi to zatim nikdo nezkusil tak sem prispeju tedy ja.

Nedalo mi to a zkusil sem do prazdne nadrze dat mix v pomeru 31 litru Benzinu a 16 litru Ethanolu.Kdyby se nekdo divil kolik sem toho narval do nadrze zda se mi ze se nadrz zvetsuje :lol: pravidelne tankuju po hrdlo a vleze se toho tam cim dal vic ..

No nic zpatky k tematu: Tak me postrehy co se spotreby tyka budu vedet az dojedu nadrz aby to bylo presnejsi.Co se vykonu tyka tak auto mi opravdu prijde o neco sviznejsi a jede lepe.

Jen pri prvni jizde mi zacala trosku vic zlobit teplota vypada to , ze budu menit Termostat..

Tot asi prozatim vse.

Prida se nekdo a zkusi to take??

Pokud nekdo nejake zkusenosti nekdo ma at se podeli.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Nezáleží na objemu, klidně se neboj své postřehy sdělit ve vláknu v 1.6. Také nemám 1.6, ale protože nikde se to obecně bez vztahu k motoru neřeší, přispívám tam. Podle mě moc nezáleží na objemu motoru, i když ty 1.6 si s tím poradí nejspíš nejlépe. Ale obecně platí, že 1:1 zvládne každé auto. S tím termostatem bych počkal, pokud ti to blbnulo jen po natankování E85.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...
Guest h2o-cek

Tak vas tu zas po nejake dobe zdravim a rad bych se zeptal zda to uz nekdo zkousel na nasem dvoulitriku??

Mix nebo samotny??

Docela me to laka, jen jak ctu tak to zkousi nizsi obsahy a o 2.0 nikde nic.

Pokud se zde nikdo neprihlasi nezbyde nic jineho nez to zkusit .. ale jen Mix..

Cekam od vas nejake napady prispevky .. :pivo:

Já jsem to u svého auta zkoušel a to i v poměru 2:3 (benzun:ethanol).

Auto si s tím myslím poradilo naprosto v pohodě. Jediné co tak stoupne spotřeba cca o 1 litr.

A když je směs horší ako v mém případě co jsem zkoušel, tak se někdy rozsvítí kontrolka check engine. Ale ta opět zhasne, když tankui zase jen čistý benzín. Jako by počítač rozpoznal horší směs benzínu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...