Michael99 Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Nazdárek....potřeboval bych od vás trochu poradit, protože mi auto začalo dělat divnej zvuk jdoucí dle mě od přední nápravy. Zvuk zní dosti podobně jako když mi bouchaly zničené přední tlumiče. To ale vylučuji, protože byly v srpnu měněné. Navíc tlumiče to dělaly na nerovnostech, kdežto nyní ty zvuky slyším i v garáži, kde je hladká, rovná podlaha. Zvláštní na tom je to, že po několika stech metrech už bouchání není slyšet. Pak ale stačí třeba na hodinu někde zastavit a opět se to opakuje....pár set metrů je slyšet takové duté bouchání a pak to ustane. Nejsem si zcela jist....ale když sedím za volantem, slyším to nekde ze středu přední nápravy,....možná ale spíše zprava. Netušíte co by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
justin Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Taky mam obdobnej problem ale pri rozjezdu? Poradte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dave.01 Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Taky řeším něco podobného. Duté rány od pravého předního kola. Silentbloky jsou vyměněné, svislaky taky (i když mají asi 35k km najeto) řízení jsme dělal komplet nový před rokem, kosti stabilizatoru na jaře. Jinak rány při rozjezdu může dělat homokineticky kloub. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.