lazaruslong Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Ahojte. Na aukru jsem narazil na prodej krytu face airbagu volantu. Borec u toho píše, že stačí do toho vložit bag z předface a je vše funkční a může se to dát do face volantu. Je to možné? díky. Martin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 jo, jde to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Takže když jsem koupil face volant, tak mi do něj bude pasovat bag z mojí předface? no to je super. Tak do toho hned jdu:-)jo a je to nějak těžké ten kryt přehodit? Díky za info. Martin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Tak k tomuhle dotazu se taky připojuji..a jak případně s tlačítky na MF FL volantu, s kroužkem pod ním apod.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Jak to myslíš s tlačítkama? Však ty jsou na volantu, ne na krytce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 To jasně že jsou :-) Myslel jsem to tak, když by se měnil tímto způsobem FL volant do před FL, konkrétně MR2005, jak by to bylo s tlačítky na novém volantu..co vše by bylo třeba řešit popř. měnit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Aha:-) No já mám za to, že stačí jen podvolantovka a mělo by to frčet. Snad je to tak v cajku, nechci valit bludy. Mám MR06 a DOUFÁM, že to chce jen tu podvolantovku :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Tak já už MF volant mám, ale ještě "starý" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Tak to se té podvolantovce stejně nevyhneš...Až sem nakouknou moudřejší, tak snad i poradí číslo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.