FRANK Odesláno Listopad 4, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2011 Tak se nám různě na netu objevil nový VW Passat CC, tedy nově už jen Volkswagen CC. Co na něj říkáte? CC poprvé CC podruhé (na záložce "Farben und Felgen" si ho můžete přebarvit, vybrat kola a otáčet si ho) Za sebe říkám - celkově se mi líbí, nijak extrémně se nevzdálil od předcházejícího provedení, ale něco mi vadí na tom předku. Nedokážu přesně specifikovat co, snad moc chromu (maska + kolem mlhovek), nebo extrémně široká maska vůči světlometům, nevím. Ale asi jako vždy, po chvilce zvykání to bude krasavec největší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Listopad 4, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2011 jako je peknej to rozhodne ale uz me to neposadi do zidle tak jako kdyz sem videl prvni (minuly) CCecko... ale jako jak rikam asi bych nepohrdnul :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 4, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2011 Předek se mi líbí z toho stašího modelu,zadek z nového,jinak pěkné vozítko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Listopad 4, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2011 A mne se libi jak starej tak novej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.